har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2013 Есть ноут самсунг r60 + Проблема в следующем, не запускаеться экран, на внешний монитор нет реакции проблема с видео картой, я так понял сдохла она. Хотел бы помощи в замене оной. Если есть бу рабочая будет супер и сколько будет это стоить. У меня в городе берут дорого а бюджет для ремонта маленький Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2013 har1zuma, Можешь отписать Bes'у Цены гуманные) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 там видло встроеное. не сьемное. или пропай\ребол. или замена чипа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Чип внутрях ati rs600me 216mep6cla14fg я так понял это и видео и мост. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 har1zuma,нет это именно видлос. мост там другой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Тогда помогай востанавливать сколько все это будет стоить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 har1zuma, я в киеве. ты в Ялте. если просто пропаять. то это в любой мастерской могут по месту зделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Паять не нужно, это не на долго смысла не вижу, думаю менять нужно, отправить его не проблема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 har1zuma,а есть ли смысл?.. замена = чип+работа выйдет в раене 900грн. такой ноут живой стоит до 1500грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 А "выкидывать" жалко, думаю к 26 числу обагачусь, если тебе отправить сделаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 har1zuma, так как раз из не выкидывать: проще 1 пропай. и держать сапасным . или разбарахол и покупка нового за счет вырученого бабла. п.с - если дашь точную модель мамки. то можно мамку новую не за дорого поставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Позже скажу что за мамка, пошол разбирать Модель PRAHA-SRI Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
har1zuma 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 Можно закрывать тему. Будет деребан ноута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 алилуййя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах