stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Всім доброго дня. Вчора на трасі машинка трошки погано тягнула, грішив на повну машину пасажирів і забитий під верх багажник. Сьогодні вирішив побавити машинку, поміняв масло,, масляний фільтр, підтягнув ланц (стукав вже сильно), після заміни масла пропав ривок, двигун крутиться прекрасно, холості прекрасні. перевірив високовольтні дроти, поміняв свічки,..... тяга далі слабенька, на кожній передачі таке враження ніби ліміт швидкості стоїть, ледве розкрутив до 100 км/год. Думав збив запалення коли міняв масляний фільтр, ніби запалення виставив, а вона і далі не ахті крутить. Бензонасос Пекар, фільтр тонкої очистки інжекторний, новий. Замітив останнійм часом шо передачі не ахті включаються, чи може це бути сцеплення? запаху паленого сцеплення нема. Підскажіть куди ще дивитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Плохой бенз - как вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 доречі, пробував виймати по черзі високовольтні на предмет роботи циліндрів, всі чотири відкликаються, машина не троїть Плохой бенз - как вариант як варіант , правда заправляюсь завжди на одній заправці (УКРнафта) хтось може їх і недолюблює, а моя на ній ще краще літала ніж на пульсі ОККО, і тільки 95-ий без всяких добавок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 підтягнув ланц (стукав вже сильно) Может теперь не по меткам, а на один зуб типа в одну или в другую сторону??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 (змінено) Может теперь не по меткам, а на один зуб типа в одну или в другую сторону??? я не знімав кришку, а значить і не бачив мітку, просто попустив гайку натяжителя, і провернув на 2 обороти колінвал, і затягнув назад Змінено 16 червня 2014 користувачем stasrom1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 stasrom1, У меня когда то на растянутом цепке именно так и было, а когда снял крышку, а метки не совпадают - на зуб или на два.. уже не помню. Может все таки скинь крышку и погляди.. времени не много, а вариант или отпадет или подтвердиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 stasrom1, У меня когда то на растянутом цепке именно так и было, а когда снял крышку, а метки не совпадают - на зуб или на два.. уже не помню. Может все таки скинь крышку и погляди.. времени не много, а вариант или отпадет или подтвердиться. Дякую за пораду, я сьогодні якраз прикупив нову прокладку під кришку, думав прийдеться знімати якшо натяжитель закис. Правда боюсь без динамометричного ключа кришку назад закручувати. stasrom1, У меня когда то на растянутом цепке именно так и было, а когда снял крышку, а метки не совпадают - на зуб или на два.. уже не помню. Может все таки скинь крышку и погляди.. времени не много, а вариант или отпадет или подтвердиться. може моє питання буде дурним, але всетаки, а воно впливає на відсутність тяги ? бо якшо я розумію при зміщених мітках повинен би появитись посторонній звук в моторі, а його нема, тфу тфу, працює рівно. не судіть строго, я вчусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 без динамометричного ключа кришку назад закручувати. не смеши.. какой ключ.. Я затягиваю воротком - типа отвертки и чувствую - когда хватит. У меня не было никакого звука, а тяга пропала. Все выставил по меткам, отрегулировал клапана и все наладилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 (змінено) не смеши.. какой ключ.. Я затягиваю воротком - типа отвертки и чувствую - когда хватит. У меня не было никакого звука, а тяга пропала. Все выставил по меткам, отрегулировал клапана и все наладилось. оце я і хотів почути, чи воно пов"язане між собою. ДЯКУЮ!!! завтра буду пробувати Змінено 16 червня 2014 користувачем stasrom1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Все выставил по меткам, отрегулировал клапана и все наладилось провів вскриття, всі мітки чітко виставлені як в аптеці, ланцюг натягнутий. прочистив карбюратор. виставив чуть пораньше запалення. ніби чуть краще поїхала, але всерівно не то. Починаю думати всетаки на сцеплення, тому що на щебні під гаражем пробував з пробуксовкую рушити, а вона плавненько але з дикими риками тай поїхала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 stasrom1, Отпусти сцепление немного. Еще попробуй.. Может даже в сцеплении проблема, тем более ты груженным ездил недавно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 на щебні під гаражем пробував з пробуксовкую рушити, а вона плавненько але з дикими риками тай поїхала.Очень похоже на сцепление. тем более ты груженным ездил недавно.Ну да,мог подпалить.А если было на грани пробуксовки диска,то вполне может быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах