Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Про прапор не вздумай забути!!! А гітару ти маєш? Я колись як був малий грав. Ше десь є пісні в зошиті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 А гітару ти маєш? моя гитара приказала долго жить) вообще она есть, но струны 2 шт нада поменять. Я колись як був малий грав. Ше десь є пісні в зошиті я и сейчас играю иногда, когда есть у кого то гитара по близости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Creativ4eg, гитара будет) друг играет на гитаре - сказал что возьмет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Creativ4eg, гитара будет) друг играет на гитаре - сказал что возьмет) есть и гитарист и повар. вообще зашибись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Буде караоке)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 А то) на лесном и не такому научат)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 есть и гитарист и повар. вообще зашибись Буде музикальний борщ)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Буде музикальний борщ З горохом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 З горохом? Хто зна?))-спєц буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Николай-01, да Коля, там будет повар, будет вкусно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Серж, мы тебя в шинковачный цех отправим) чувак реально очень вкусно готовит) мы неделю в одессе отдыхали - ням) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Значить Сєрж врятований від нарядів по кухні)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Серж, мы тебя в шинковачный цех отправим) я сам кого хочешь туда отправлю. если едет повар, значит он делает все от начала до конца. а то не так порезал, не там положил. не, не пойдет чувак реально очень вкусно готовит) я не спорю, ок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 На природе готовить одно удовольствие) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 На природе готовить одно удовольствие) ну вот и гуд. я больше на рыбалке посижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 я сам кого хочешь туда отправлю. если едет повар, значит он делает все от начала до конца. а то не так порезал, не там положил. не, не пойдет Во-во) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Та пожалуста) нас много потому работы найдеться всем) будеш потом свою рыбку чистить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 будеш потом свою рыбку чистить) у нас есть повар для этого, я буду поставщиком рыбы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ахаха)) посмотрим че ты там наловиш))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ахаха)) посмотрим че ты там наловиш))) посмотрим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Creativ4eg, Серж? Под тебя походу копают. Купи на всяк случай рыбы какой то с собой и положи в автохолодильник )))) Только тссссссс, никому не говори. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ахаха)) посмотрим че ты там наловиш))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Creativ4eg, Серж? Под тебя походу копают. Купи на всяк случай рыбы какой то с собой и положи в автохолодильник ))))Только тссссссс, никому не говори. хорошо, никому не скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Creativ4eg, Серж? Под тебя походу копают. Купи на всяк случай рыбы какой то с собой и положи в автохолодильник ))))Только тссссссс, никому не говори. Нізя рибу на риболовлю брати-погана прикмета. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Нізя рибу на риболовлю брати-погана прикмета. я тебя прошу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах