Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Настя сказала что 140 топит. посмотрим) Ага)) Мені 4 год приблизно потрібно їхати Поїдеш по півдню, через Коломию? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Поїдеш по півдню, через Коломию? Не знаю як краще їхати, може через Бучач--Чортків (їхав таким маршрутом тих вихідних в Кам*янець-Подільський екскурсійним автобусом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Не знаю як краще їхати, може через Бучач--Чортків (їхав таким маршрутом тих вихідних в Кам*янець-Подільський екскурсійним автобусом) І як дорога?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Мені 4 год приблизно потрібно їхати ого, тебе вроде ближе, но нам приблизительно так же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 ого, тебе вроде ближе, но нам приблизительно так же Ну-ну)) Раза в два довше не хош?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну-ну))Раза в два довше не хош?) по какому бі маршруту по карте не поехать, всегда не больше 5-ти часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 І як дорога?) на автобусі вибоїн не чути, важко казати ого, тебе вроде ближе, но нам приблизительно так же гуглмапс так показує--221 км до Грушки від мене, приблизно 4 год їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 по какому бі маршруту по карте не поехать, всегда не больше 5-ти часов 600км?) Пардон. 500) на автобусі вибоїн не чути, важко казати гуглмапс так показує--221 км до Грушки від мене, приблизно 4 год їхати Я від себе 2год. Їду. 120км. На твоєму шляху можуть бути погані відрізки. Але думаю швидше ніж 4год Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 от киеува по гугл мапс 433 км. думаю реально это 7 часов. Серж там дороги просто в ужасном состоянии - дорога через винницу хуже чем через староконстантинов... посмотри видео в ютубе..(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 433 це навпрошки?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 навпрошки?Та вроде не. Киев-Житомир-Хмельницкий-Грушка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 нет. джурка истину говорит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Порахував вручну по карті вийшло до Грушки 428... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну так) 5 км роли не играет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну так) 5 км роли не играет. Ще залежить хто де в Києві живе. Тай від Грушки до місця ще зо 5 буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну так вот от моего дома 433 , мы подьедем к Сержу в универ и оттуда на окружную, бо пхаться в обед по телеги самовбивство) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 мы подьедем к Сержу в универ и оттуда на окружную, бо пхаться в обед по телеги самовбивство) эм... еще нужно будет мне заехать на булгакова забрать Наташку, и только потом едем. да и мои друзья еще думают, возможно придется на троещину ехать опять, что бы еще парочку забирать. пока я еще не знаю что и как. на крайний случай мы встретимся с тобой где то на житомирской. а уже оттуда толпой поедем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну значит мы тогда на житомирском кп встретимся - этл будет идеальный вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 quitka, ок. и время выезда я тоже пока не знаю. на который час ориентируемся? давай часа на 3-4 не раньше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Меня устроит) паша точно вернется к этому времени. Если на житомирке будет пробка то поедем по варшавке а в калиновкн выедем обратно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 ок. тогда у моих ребят больше времени в запасе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну участок от дунаевцев будем ехать неспеша в темноте.. Бо я нифига в темнотене вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ну участок от дунаевцев будем ехать неспеша в темноте.. Бо я нифига в темнотене вижу. По приборам, Настя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Andriy1352, та я так и езжу) я как то вечером зимой поехала в боярку и в лесу когда сьехала с трассы такой туман стоял - реально нихера видно не было - так так и ехала по приборам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Всеодно на ями треба дивитися. Пізнувато виїжаєте. Це ви десь о 22-й чи 23-й будете.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах