Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ему очень нравиться машина сержа) . Ну буде час йому побалдіти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Так я пару раз когда к ним в универ занзжала то была с малым - так ходил вокруг нее, последний раз я там по делам к твоему теске заходила, так малой просил посидеть и так растроился узнав что хозяин занят))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Не пойму шо з третім матрасом. Вроді проколів нема а спускає, виносив на дощ, гладив водою та бульок не помітив.. Мо потепліє на ставок візьму щоб повністю в воду занурити.. Хочеться зробити бо може кому згодиться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ты проверит то место где насос вставляеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Я от теж про клапан думаю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 У нас кстати тоже похолодало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ну за тиждень має потепліти за прогнозами... Блін. Цеж через тиждень їхати!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ага))) Таки дождались))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ага))) Таки дождались))) А ше стіки треба встигнути.. Вроді як починали балакати ше так довго було а час збіг непомітно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Ось трохи ближче Посилання Але прогноз гут. Після прохолоди і дощів потепління. Тож і клювати повинно Доречі. В навігатори забивайте Каштанівку. Ато заведе в центр Грушки. А туди не треба бо буквально від знака початку Грушки треба повертати праворуч на Каштанівку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 принято. и как доедем до каштановки то позвоним. а от каштановки куда?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 принято. и как доедем до каштановки то позвоним. а от каштановки куда?))) Каштанівка об'їжається зліва і плавно наліво до затоки-на google maps видно ту польову дорогу і по березі теж. Але я буду-не заблудитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 ну я по гугл картах вижу дорога есть прям через каштановку минуя грушку. так тоже можно поехать? отметь где ты примерно на берегу хо стать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Unnamed Rd, Хмельницька область Посилання З телефона шось не виходить. Ввечері з бука спробую намалювати Мінуя Грушку там невідомо яка польова дорога і там кручі. Тудою стрьомно особливо в темряві. Я там не їздив і вам не раджу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Маю приємну новину. До нас приєднається легендарний VETERAN. І приїде він 25-го. Тож мені веселіше буде чекати решту команди 2 GIMLI та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 то файно) бильша движуха буде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 ооо, вот это новость) давно его на форуме не видно было. жаль что тогда он "ушел"( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 ооо, вот это новость) давно его на форуме не видно было. жаль что тогда он "ушел"( Він знову з нами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 итак посчитаемся: нас трое, мои друзья, серж с подругой, ВТЛК, Ветеран, Андрей, парень с Каменца(?). нормально так) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Кому-то абы движуха..... Ветеран легендарный человек, знающий, и вообще! А тупо для движухи можно и мух наловить.. И да - это не твоя тема, если ты меня выбздеть хочешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Кому-то абы движуха..... Ветеран легендарный человек, знающий, и вообще! А тупо для движухи можно и мух наловить.. И да - это не твоя тема, если ты меня выбздеть хочешь. Шось ти не в гуморі бачу сьогодні... Приємно буде з досвідченим автолюбителем поспілкуватися итак посчитаемся: нас трое, мои друзья, серж с подругой, ВТЛК, Ветеран, Андрей, парень с Каменца(?). нормально так) Нормально:thumbup: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 quitka хватит пукать уже. Сдерживайся между людьми, что ли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 итак посчитаемся: нас трое, мои друзья, серж с подругой, ВТЛК, Ветеран, Андрей, парень с Каменца(?). нормально так) я очень надеюсь что и мои друзья поедут. я в любом случае буду, но как то блин топливо накладно получается конеш. но пофик, один раз живем) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Приємно буде з досвідченим автолюбителем поспілкуватися Я про це і кажу. Шось ти не в гуморі бачу сьогодні... Якраз я в гуморі. А от подруга твоя мабуть кліща зловила... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах