Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Andriy1352, тихо тихо. Не перехвали дивись ))))) Та думаю буде крутіше, ніж очікуєм Сам чекаю п*ятницю, машину ще ремонтую Ти не затягуй, скіки тієї помпи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Ти не затягуй, скіки тієї помпи Як скажеш Бос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Як скажеш Бос Як собі хочеш, не відремонтуєш-їдь маршруткою)) Стріла забита Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 спальники постирала) завтра техосмотр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 спальники постирала) завтра техосмотр. Який техогляд?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Як собі хочеш, не відремонтуєш-їдь маршруткою))Стріла забита Буду на свому тазіку, завтра буду вже на ходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Andriy1352, на всякий случай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Такие подготовления будто к кругосветному путешествию готовитесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 зато нас явно будет поболее чем тех шо на море... мы готовимся ток чтоб потом до следуйщего лета вспоминать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Такие подготовления будто к кругосветному путешествию готовитесь. А мало ли - течение в реке сильное. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 Буду на свому тазіку, завтра буду вже на ходу Тоді добре) А мало ли - течение в реке сильное. От пріколіст))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 что то погодка на выходные не очень на том направлении. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 еще 10 раз поменяеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 еще 10 раз поменяеться. Во-во) что то погодка на выходные не очень на том направлении. Не переживай. Скучно не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 Не переживай. Скучно не буде я просто рыбку половить хочу нормально с пивком сидя на берегу но не под зонтиком/в дожденивке, а в панамке на солнце) а вообще, 2 дня до выезда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 рыбка в дождь лучше клюет) по теме: собираюсь - нашла котелок, мыски, ложки, насыпала соль, сахар, чай) куда б масло налить?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 В двигатель ))))) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 В двигатель ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 я просто рыбку половить хочу нормально с пивком сидя на берегуно не под зонтиком/в дожденивке, а в панамке на солнце) а вообще, 2 дня до выезда Сьоні новіший прогноз вже більше обіцяють тепла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 куда б масло налить?))) а в бутылке не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 ну так как раз пребываю в раздумьях) купить бутылку пепси или колы) наверное то и другое) в одну масло в одну моющее)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 ну так как раз пребываю в раздумьях) купить бутылку пепси или колы) наверное то и другое) в одну масло в одну моющее)) Краще аморалку бо з коли натягне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 ну так как раз пребываю в раздумьях) купить бутылку пепси или колы) наверное то и другое) в одну масло в одну моющее)) так есть же бутылки маленькие с маслом. 0,33 которые. а моющее можно в бутылке моющего взять смысл переливать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 а моющее можно в бутылке моющего взять смысл переливать? Женскую (Настину) логику не понять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 червня 2015 а моющее можно в бутылке моющего взять смысл переливать? Смысл в процессе!.. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах