R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Вчера было не только пиво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 А она на своей разве? Ну планировала да. Вчера было не только пиво. Слава Богу, а то я запереживал. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Все добре. Приїхав ще клубник з кам'янця. Поки пили пиво. Купались я, батько і Віталік. Сєрж ще не дійшов до нужної кондіції))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 А почему вы Сержу не наливаете? Вот если бы наливали то он уже дошёл до нужной кандиции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Creativ4eg, Андрею больше не наливать, а то на следующей фото будет в одних резиновых тапках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Все под контролем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 Нормально так. Хто в трусах, хто в куфайці - видно хто в якій кондиції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Что то слабовато вы)))) Где мясо???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Что то слабовато вы)))) Где мясо???? Було і мнясо і ковбаса) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Всі пішли в монастир. Я з батьком сторожую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Тю, а чого так? Как погодка там у вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Погода отличная) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Оооо, великолепный вид! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Тут везде вид огонь. Поездкой доволен. Жаль завтра уже домой( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Сєрж це пише з палатки. А ми за столом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Сєрж це пише з палатки. А ми за столом Покарали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Я уснул блин) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Я уснул блин) И пишу вам во сне." rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Ми уже вдома. Враження тільки позитивні! Було все супер: хороші люди, весела компанія.Надіюсь що це не остання наша зустріч ! 3 quitka, Andriy1352 та Creativ4eg відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 червня 2015 Не последняя это точно) спасибо что приехали! 2 VTLK та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Эу! А где фото природы? Рыбачили? Где были? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 И рыбачили и фотки будут. Но я выложу когда уже в киеве буду. Сейчас в Каменце. Путешествие продолжается))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 3 golden88, Andriy1352 та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Ми уже вдома. Враження тільки позитивні! Було все супер: хороші люди, весела компанія.Надіюсь що це не остання наша зустріч ! Далеко не остання. Обов'язково зустрінемось. Я вже вдома... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах