Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Я вже вдома... Фотки давай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Фотки давай! Фотки Сєрж закине-в нього класна камера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Фотки Сєрж закине-в нього класна камера Так он же проспал все время Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Так он же проспал все время Ну не все) Тай в нього є особистий професійний фотограф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Тай в нього є особистий професійний фотограф Так он наверно с тем фотографом и спал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Так он наверно с тем фотографом и спал Нє. Вони плівку проявляли)) Сєрж і Настя дібрались додоми. Дякувати Богу, без поломок та пригод. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Да, мы дома. Одним глазом смотрю что пишу, второй закрыт и уже смотрит сны. Как проснусь, отпишу свои впечатления. Еще раз спасибо всем кто был. Нє. Вони плівку проявляли)) С вашей водкой и пленку проявить можно и на вертолете полетать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 С вашей водкой Нука нука, самжэн шоле был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 djurka, самжене и самнастоюе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 djurka, самжене и самнастоюе) Ваш яккінь теж бомба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Я наверное что то пропустил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Я наверное что то пропустил. Ты многое пропустил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 :bm::bm::bm::bm::bm: Я наверное что то пропустил. очень много пропустил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Буду доганять упущенное на Десне. Вчера ездил в разведку. Место понравилось, людей очень мало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 (змінено) сижу и смотрю фотки с поездки. их около 600 шт. народ, это реально были мы там? до вечера осилю забросить фотки сюда. дубль будет в первом посте, что бы легче найти было. для затравки) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 30 червня 2015 користувачем Creativ4eg изменил фото 2 alexart та VTLK відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 А тут ти не був)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 був я там.!!!! то шото мы пропустили просто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 був я там.!!!!то шото мы пропустили просто. То дофотошоп себе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 То дофотошоп себе) для фотошопа руки не из того места с этим гугл диском какой то берд. фоток 600 а вижу только 500 на диске. ща будем думать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 А 500 хіба мало?)) для фотошопа руки не из того места. Прийдеться ще раз їхати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 А 500 хіба мало?)) ты шо, их больше. жду когда Наташка скинет фотки, я их переберу и уже сюда залью Прийдеться ще раз їхати)) в следующем году однозначно поедем) может еще какое местечко найдешь там? что бы поближе и без этого кишкотряса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 (змінено) Щось придумаєм Змінено 30 червня 2015 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 в следущем году мы поедем туда куда предлагала настя)) Днестрвое) дорога туда лучше, грунтовка только от села к месту стоянки - метров 300. и то нормальная. там нет туристов соответственно никто не сидит на голове) есть близко магаз с пивом, джерело, большие полянки без камней, крипичный туалет, готовые лавочки и мангал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 І глина в воді?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 нет. там где я предлагаю стать - глины нет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах