gucciprado 9 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 Добрый день. Рад что я опять зашел на сайт) Сегодняшний мой рассказ будет о моих планах на будущее в плане салона, потому что двигателем я буду заниматься с след месяца. И так. После того как я установил сигнализацию и подрулевые Шевролет, замок с 10-ки и кожух с калины, я решил заняться своей торпедой. Торпеда обклеена была "карбоном", но так как она начала облазить я решил её снять. Вопрос у меня такой. Кто что может посоветовать в плане реставрации торпеды? Шпакль, грунт, чем покрыть что бы не обклеевать? По поводу консоли и щитка приборов я решил все делать сам с помощью дерева, и оливой + лак и будет вообще супер + узоры паяльником. А вот как поступить с торпедой не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 оливой + лак Лучше "Pinotex" имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Кто что может посоветовать в плане реставрации торпеды? залежить від її стану і фінансових можливостей. якщо є глубокі вдавлини, тріщини і т.п. (загалом що не скриється шаром покриття) - зачистити і заматувати (зовнішня поверхня - якщо наприклад вдавлено) і зашпаклювати (загалом - зробити щрб була рівною). потім (або якщо таких проблем не було) залежно від гаманця і вподобань - як на мене ідеальний варіант перетянути шкірою, можна зафлокувати (флок доречі добре приховує невеликі пошкодження), а можна дешево й сердито - задути фарбою з балончика (я так зробив "тимчасово" - вже пів року - нарікань нема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 какой кожой можно без проблемно обтянуть?!.... или какой тканью?... хочу 2106 торпеду востановить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах