Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Авто придбане в 2008 році новим в кредит. Десь рік я продумував шо саме взяти. Хотів і ваз 111, і Ниву Шевролє і навіть Уаз Патріот, словом шукав місткий салон для роботи і подорожей. Як взяли-радості були повні штани. Вже через тиждень поїхали на три ночі на Летичівське водосховище. Порадувало, скіки речей влазить в велетенський багажник тай спати в машині зручно. Продукції моєї теж в рази влазить більше, тай габарити вантажу не порівняти. Тогож року поїхали в Ялту. Їхало шестеро-мужики спереду, жінки в другому ряду а двоє дітей в третьому-дуже зручно щей кондиціонер в жару допомагає. Росхід пального по місту 8-9 л влітку і 9-11 взимку, на трасі 5,5- залежно від стилю їзди і чим помаліше ти меньше). Дані з власних спостережень. За роки експлуатації замінено: -мастило кожні 15000 -свічки 2-контактні через 30000, 3-контактні один раз були 45000 -втулки(стійки) стабілізатора замінені через 70000, потім зметикував, що можна під гайку стяжного болта додавати шайбу і більше не міняв, ходять. -втулки стабілізатора внутрішні на 90000, взяті жигулівські -після трампліну на асфальтовій хвилі на Кіровоградщині вибив дві стійки(передню і задню), замінив всі на газову Каябу, хоча ше ті робочі були.пробіг тоді був 120000 -також на 70000-х замінив обидві шарові на якийсь корея і тяги кермові на Моог, тяги досі нормальні а шарові вже через 20000 замінив на Сасік, ці ходять. -передній лівий ступичний підшипник задовбав. Ось як міняв 80000-100000-115000, решта підшипників рідні. Ремінь грм і його ролик кожні 60000, хоча вони були в ідеалі. Ремінь навісного один раз на 100000-х, його ролики ще рідні -охолоджувальна рідина замінювалась при 70000 -тормозні колодки передні перший раз на сервісі через 30000, дркгий раз сам через 60000, третій раз через 40000. -тормозні диски при 90000 -задні колодки 90000 -зимова гума куплена на початку першої зими і досі гребе, залишок 6мм.гума Nokian hakka R -літня гума йшла Дебіца Пассіо-замінена через два роки на Nokian hakka i3, яка замінена через два роки на Nokian hakka green Минулої суботи замінено термостат -два роки тому перестав працювати кондиціонер, виявилось тріщина на флянці. Якраз біля масляного фільтра, видно коли мені закручували фільтр то надломали. Замінив того року. Їздові якості цілком влаштовують. На асфальті на 195/60 р15 тримає капітально. На болоті якшо шо виручають цепи. Взимку пре як танк-виїздю без проблєм(живу в ямі). В Криму Вимита на День Незалежності На Дністрі На Случі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Хороша машинка. Я смотрю вполне надежная. Сколько пробег на сегодняшний день? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Хороша машинка. Я смотрю вполне надежная. Сколько пробег на сегодняшний день? Їй би повний привід-ціниб не було, хоча якшо шо то цепи допомагають. Пробіг 145000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 так вы мажор, батенька) по-теме мне самой эта машинка очень нравиться, люблю машины в которые можно холодильник всунуть) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 quitka, був би мажором, то не брав би в кредит з нульовим внеском і не виплачував би 5років) А холодильник того року придбали, щоб молоко на Дністер возити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 автохолодильник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 quitka, да він. Чи ти про перевезти домашній?))-таке влазить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 quitka, да він. Чи ти про перевезти домашній?))-таке влазить. Надо брать обычный холодильник. Авто не тру )) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 RusLi, не зовсім поняв останнє твоє слово... А по холодильнику, то садить акуму на стоянці за дві години. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 так ты купи акомуляторы холода и включай его только на ходу а настоянке они буду охлаждать) а какой холодильник у тебя? я имела ввиду что люблю когда в машину влазит домашний холодильник) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 (змінено) люблю когда в машину влазит домашний холодильник) Странная любовь к таким извращениям Авто действительно вместительное ,приходилось сталкиватся ,универсал и непоспориш Автор фото салона появятся? И эротическое фото холодильника в багажнике Змінено 3 вересня 2014 користувачем DIMON-72 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 у меня в таку машинку влезло 2 кондишна и 5 пассажиров) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Суперский тазик, не жигуль, но тоже не плохо В Криму Где это точно сфоткано?? место сильно знакомое, именно вид Авто придбане в 2008 році новим в кредит. А ценник какой был на то время?? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 quitka, акумулятори ше не купив. Вже на наступний рік. quitka, ось цієї фірми холодильник на 16 літрів DIMON-72, буде салон. Автонаездник, це перед Ялтою, ставали покурити. Авто тоді коштувало 20000$, 94500грн(це максимальна комплектація), сама дешева тоді була 70000. Щодо рекордів по завантаженню то аіз раз мотоцикл і їхали ще на сидіннях троє людей. Правда бензином воняло шо курили висунувши голову в вікно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 20?? ого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 я сам любитель универсалов, правда более классических. в мой скорп тож холодильник влазил, еще впереди пассажир ехал. и спал я в нем на мото слете, но в итоге понял, что это не стоит расхода в 15л\100 А вот логан приятно удивляет расходом 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 у меня батя со своим 2м ростом в своей одинашке тоже спал, задний диван положил, и на матрасе спал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 quitka, через рік стала 15 RusLi, а який там мотор? Видно немаленький, раз така витрата? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Andriy1352, 2.9 автомат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Emissions, ми як на Дністрі були, то я з жінкою в багажніку спали а мала на передніх сидіннях. Матраси стелим ватні. Торік купив надувний спеціально в машину, так одразу його пробили об гачок чохлів. Добре шо такий матрас був. RusLi, то понятне дєло. З таким агрегатом 15 це ше небагато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Andriy1352, кстати тоже использовал надувной мастрас - очень удобно. Одно не могу понят. в детстве (лет 5-6 мне было) ездили с родителями по югу (одесса/крым) на опеле омега седан. иногда спали втроем+спаниель в салоне. вопрос -как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 RusLi, ми теж на жигулю їздили четверо дорослих і двоє дітей 4 і 7 років. І спали втрьох:я батя і брат...до всього пристосовуєшся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 це перед Ялтою, ставали покурити. А я и вижу, вид знакомый. Andriy1352, Выложи плиз фото торпеды и обшивок дверей (особенно задних).. интересно не к спеху А я в прошлом году чуть не вляпался в кредит, уже хотел брать рено логан в новом кузове.. Уже с женой проводили тест драйв.. но ночь переспали и Бог отвел от кредита (в этом гуду была бы лопа). Ты, я так понял, уже кредит погасил?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Автонаездник, виплатив рік тому. Мені ще повезло що здогадався в гривнях взяти...атоб вішався)) Зроблю-викладу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2014 Andriy1352, Поздравляю!!! Машинка супер! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах