PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Yurec77, дякую за свічки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 PavelV, Всегда рад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 Курс растет,а цена прежняя. Спешите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 тема ламп не раскрыта, обьясните для непонимающих какие лучше поставить какая мощность их нужно менять реле нет , разьем стандартный/нет ну и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 nalsur4, Я предлагаю по сладкой цене какие еще обьяснения. Гляньте по другим инет,базаро-магазинам. В инете море отзывов,что еще росказывать. Те кто поставили остались довольные. nalsur4, Персонально фо ю: мощность стандарт 55/60Ватт,реле смотря куда их ставить,розьем галогена . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2014 Скоропоявятся Philips X-Treme Vision +130% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 Посоветуй какие лампы поставить чтобы не сильно генератор мучать, стоит старая оптика 2101, зеркало идеальное.. на ближний дальний свет. цена качество Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 Такие как в теме или подожди до конца месяца будут +130% По мощности 55/60В. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 ок, а +130% они не спалят зеркало или там температура что и у меня сейчас просто ярче светит? не разбираюсь. мне такие чтобы генератор не мучал, и просто чуть светлее) =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 LizeoL, Они по характеристике стандарт,тоесть- мощность,температура 3700К Отражатель будет целый,не выгорит. 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 LizeoL, Они по характеристике стандарт,тоесть- мощность,температура 3700К Отражатель будет целый,не выгорит. Вобщем мастер, доверяю!какие скажеш такие и возьму, где можно будет их рассмотреть и приобрести цена интересует!) Єто у меня цоколь H3?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 LizeoL, На копе Н4 по цене ,скажу как будут в наличии. Если чего есть по 200грн/пара те что в первом посту. 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 ок!. буду ждать, а где находитесь?)... может и эти возьму если до Вторника дотяну) в Пн Аванс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 LizeoL, Позвоните по номеру,в первом посту указан. Обговорим. 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 привет. Интересуют лампы филипс X-Treme Vision H4 +100% есть в наличии? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 Irishkaa, Да есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 какая цена? и производитель Германия или Польша? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 Irishkaa, В личке. 200 /Польша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 на синей ветке можно будет гдето пересечься? или м.Выдубичи или м.Вокзальная? или м.Голосеевка Демеевка? я прост из пригорода далековато в Киев выдвигаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 Могу отправить перевозчиком. Я в те края не езжу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 а петровка? норм будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 Irishkaa, Петровка - отлично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 завтра если что с утра в часов 10 или вечером после 19.00?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Напомню,акция действует до 7.11.14 Пока лампы есть в наличии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Yurec77, Юрец, сможешь на сходку притарабанить свое крутые филипсы под H1 ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах