_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2014 пропоную тут описувати перевірені місця, куди можна податись, якщо потрібна допомога з авто. от переїхав у Франківськ і гадки не маю, де тут можна купувати запчастини, де регулювати карб і те. де. Думаю іншим теж буде корисно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 в неділю планую провести збори ВАЗ клубу нашого міста ) доцілініше буде там навіть обговорити всі питання кого, що цікавить? ти як на це дивишся ? в вк сторінку маєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2014 Норм дивлюсь, якщо лишусь у Франі, то обов'язково приїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viktor31 3 Скарга Опубліковано: 6 травня 2015 Трохи по темі: встановлення ГБО 0669338247-Тарас на території ГБК №16 ремонт, чистка та регулювання карбюраторів 0509410053 - Василь на території ГБК №16 тонування скла, перешивка салонів, переобладнання з вантажного в пасажир, шумовіброізоляція 0502094161 - Мардан на території ГБК №16 зварні і малярні роботи 0671986727 - Діма вул.Огарьова (р-н Вокзал - Хоткевича) Мотористи: 0958252778 - Ігор на теритоії ГБК біля Патріоту на Довженка 0662399813 - Ігор на території ГБК Сателіт по вул. Г.Хоткевича біля 12-ти поверхового будинку - заїзд з вул.Кисілевської (він же в себе робить розточку, хонінговку, шліфує колінвали, мотори робить від А до Я "під закритий капот") електрик 0991762521 - Саша на теритоії ГБК біля Патріоту на Довженка Написав тих майстрів кого особисто знаю, бачив їх роботу 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 31 липня 2016 viktor31, Щира подяка за контакти майстрів! Зараз у відпустці в бабусі, при поїздці до неё на дачу недалеко від Франківська, через кородування технологічних пробок ГБЦ тосол пійшов в масло, зізвонився з "0662399813 - Ігор на території ГБК Сателіт по вул. Г.Хоткевича біля 12-ти поверхового будинку - заїзд з вул.Кисілевської", він оперативно допоміг в відновленні функціонування автошки та планів поїздок на відпочинку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах