jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Creativ4eg, отличные фото! Что-то мне подсказывает, что одна из фоток перекочует ко мне на аву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Что-то мне подсказывает, что одна из фоток перекочует ко мне на аву да, есть достойная фотка твоего авто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Сєрж, гарні фото, тіки ліца непогано булоб підписати. Я тіко 5 иашин впізнав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Что-то мне подсказывает, что одна из фоток перекочует ко мне на аву кстати да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 ліца непогано булоб підписати кстати да :da: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Деня якийсь зляканий, чи шо (там де поряд з машинами)? мо із-за того, шо перший раз їде в голові колони? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 тіки ліца непогано булоб підписати. я и сам половину не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Creativ4eg, как скачать то? если на гугле не зарегин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Creativ4eg, как скачать то? если на гугле не зарегин никак. давай залью на ex.ua или по одной фотке только сохранять вот ссыль ТЫЦ" rel="external">Посилання 1 DarHelen відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shepherd 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Эх жаль я не попал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Creativ4eg, спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Creativ4eg, WAZ, DarHelen, Спасибо за фотоотчет с пробега!!! ЗЫ: Думаю, что когда все таки куплю зеркалку, все равно из меня фотограф еще тот будет. Люди на телефон фото лучше умеют делать. =) ЗЗЫ: 100-й пост. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Этот день был знаменательным и для нашего одноклубника Emissions, который в субботу ВПЕРВЫЕ выехал в город. Ты показал, что у тебя стальные шары.. зато было круто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 я и сам половину не знаю а маево ваще в лицах нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 а маево ваще в лицах нет ибо ты не там где нужно был))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 а маево ваще в лицах нет та ну, я тільки на фотках в першому пості 3 рази нашов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 А кто возьмется заливать фото в вк в групу нашего форума?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 А кто возьмется заливать фото в вк в групу нашего форума?) вот собственно и займись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 А ссылку на ВК с группой можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 А ссылку на ВК с группой можно? Посилання з.ы пора бы ее переименовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 и я тут трошки нафотав (за качество не ругать.) 1 DarHelen відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 вот собственно и займись Сказано - сделано! Посилання з.ы пора бы ее переименовать Пора бы вобще туда когото админом добавить и вести ее хоть понемногу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Пора бы вобще туда когото админом добавить и вести ее хоть понемногу... да, пользователь Морда куда-то исчез, не поговорить не познакомиться, не понять собственно кто это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Cradleech 3 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Чья машина д 6409 КИ, есть к нему пару вопросов !? Желтый(оранжевый) Ваз 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Чья машина д 6409 КИ, есть к нему пару вопросов !? спрашивай. это мой сотрудник. его ник на форуме Денис_20, появляется редко. еще по машине можешь спросить у HDRinge, они на пару машину ковыряют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах