Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Відкриваю вже 4 бортовик.Останній був самий короткий,авто продав не почавши робити.Знайомство з теперішньою моєю автівкою відбулося в далекому 1993 році.Тоді я зустрічався з однією дівчиною і ця машина була в її батька.Життя внесло свої коррективи і ми розійшлися після 4 років.З її батьком я час від часу пересікався.І ось 26 грудня я зустрів його,слово за слово,розбалакалися про життя,про те,про се,запитав чи має ще він свою вазівку.На що він відповів що ще має,але хоче продати бо має Калину і вона йому вже не потрібна.Тож домовилися що на натупний день я приїду подивитися.В суботу 27 грудня я з батьком приїхав на оглядини.Машина стояла під навісом,ми її випхали щоб попробувати завести.Правда нам це не вдалося оскільки в баці було дуже мало бензини і ніяк не могли її закачати.В кінцевому результаті посадили аккумулятор і самі змерзли.Вирішили перенести на інший день,благо що йшло потепління.31 грудня поїхали на 2 пробу.Взяв з собою ще бензини і свічки.Коли приїхали на місце то побачив що власник намагається завести її з буксиру,правда безрезультатно.Тоді я поміняв свічки і машина завелася з півоберта.Зійшовшись на ціні в 6500 грн я своїм ходом поїхав додому.Загнав в гараж і пішов проводжати старий і зустрічати новий рік.І так про саме авто-ВАЗ 21011 1977 р.в,двигун 2101,кпп 4 ст.Була пофарбована Садоліном який вигорів на сонці.По кузову гнилі не виявлено.В планах фарбування(не раніше літа),прибирання в салоні.По ходовій дефектів не виявлено.Тік ГТЦ в салон ,думав поміняти сальник,але розібравши побачив раковини в середині ГТЦ ,тому поміняв цілий.Промив систему охолодження і залив тосол.

Зображення" rel="external">ПосиланняЗображення" rel="external">Посилання

to be continued......

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вот, что значит уметь правильно расставаться, 6500 гр сейчас цена велосипеда, и то не навороченого.

Поділитися повідомленням

Дякую за привітання.Плани..плани..,поки планую довести салон до якогось більш меньш комфорту,поміняти розхідники.А далі як кажуть-весна покаже хто де какав)))

Поділитися повідомленням

Іно сидіння передні вже стоять,правда трохи зависоко для мого зросту.Думаю що з часом перероблю.На зад хочу сидіння від Ауді 80(бочки)Про тверду стелю ще не думав.

Поділитися повідомленням

я себе, когда с опеля сиденья ставил, убирал все старые крепления и вваривал 2 уголка в пол на необходимой для меня высоте! сам ростом не маленький, так что тебя понимаю)))

Поділитися повідомленням

В ній сидіння від якогось VW поставлені на рідні салазки,тому і вийшли високо.Я також зрубаю рідні кріплення і приварю трубоквадрат,а на нього буду мостити сидіння.

Поділитися повідомленням

мне кажется, на квадрат ставить сиденья не удобно будет, потом что болты плохо затягивать, а на уголке самые раз)

Поділитися повідомленням

Сьогодні їздив з друзяками на автобазар (вони продавали машину а я шлявся).Купив скельця задніх ліхтарів і дзеркало wessem (покищо одне,через 2 тиждні мають привезти ше одне)

Поділитися повідомленням

Вони мають покриття "антиблик" і прикольно виглядають на машині+переставити з права на ліво-5 хвилин роботи.

Поділитися повідомленням

У меня такое же валяется в гараже без дела, или дома, не помню...с виду прикольное.

Поділитися повідомленням

Сьогодні нарешті знайшов вільний час щоб приділити увагу машині.Придбав друге дзеркало і встановив.

Вирішив переробити кріплення сидінь.Придбав 3 метри трубоквадрату 20*30,забрав в знайомого дві салазки від іносидінь і взявся за роботу.Спершу зрубав кріплення на туннелі,потім приварив трубоквадрат.

Прикріпив салазки до сидінь і встановив на машину.Ще треба буде пофарбувати трубоквадрат і кутник під сидінням.Салазки кріпляться до сидінь болтами.Зараз мені вже зручно сидіти і не впираюся в стелю.

Зображення" rel="external">ПосиланняЗображення" rel="external">ПосиланняЗображення" rel="external">Посилання

Ще дістав світильник,хочу вмонтувати в багажник.

Поділитися повідомленням

Думаю що буду вмикати кнопкою.

Кінцевик зручніше. Через габарити. А кнопка згрдиться, якщо требабуде вимкнути.

Поділитися повідомленням

Сьогодні заінсталив світильник.Довго думав де його примостити-вирішив кріпити над лівою аркою.Покищо вмикається кнопкою,з часом кину масу через кінцевик.Світить просто супер(насправді краще ніж на фото).

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

yrasyk, таких бы два, да от концевика) и со светодиодом вместо лампы накаливания, и вообще круто было бы)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз