yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 Там де я брав є ще один такий але не знаю як вициганити.А лампи розжарювання поміняю на свтодіодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 Сьогодні заінсталив світильник А с чего этот светильник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 Мій знйомий робить переобладнання вантажних авто в пасажирські,ось в тих вантажних вони і стояли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 в тих вантажних вони і стояли. Ясно.. Такой фонарь думаю смотрелся и в травмозащите потолка моей ВАЗ 2105;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 Автонаездник, думаю такий краще пасував би до травмозахисту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2015 думаю такий краще пасував би до травмозахисту да по любому было бы суперски И еще лапухи от солнца с зеркалами и подсветкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Сьогодні вирішив приділити увагу машині а саме зробити підготовку до встановлення задніх динаміків.Зняв заднє скло,обшивку полиці.Відмалював отвори і вирізав з допомогою електролобзика.Доречі пилка по дереву метал ріже на ура,правда треба сильно тримати сам лобзик.Приблизно так воно має виглядати. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 yrasyk, а чого не взяв полицю з подіумами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 (змінено) Не знаю,щось вона мені не подобається.Я більше люблю по старинці)) Зрештою хіба є полиця під круглі динаміки? Змінено 9 лютого 2015 користувачем yrasyk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 yrasyk, всякі є і різати машину не треба http://upcar.com.ua/image/cache/data/import/polki_akustik/Akusticheskaya_polka_VAZ-2101-07_karpet_na_fanere_piramida_dinamik_20-600x450.jpg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Andriy1352, полицями з подіумами гівно повне, різниця дуже велика з тіми подіумами і врізкою, я тому свідок. yrasyk, а почему такие писклявые а не овалы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Та вже що є то є.Та й трохи сімейний бюджет притискає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Emissions, нічого, мені[spoiler="матюк"> гівна вистачає)) рохи сімейний бюджет притискає. так з подіумами в такуж ціну) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Emissions, Та не такі вони вже і пискляві,ясна справа що овали краще але на все свій час.Колись мав подібні до цих бушмени- досить нормальний звук.Зрештою я їх не купляв а зняв з одної машини,так вони в мене вгаражі і стояли,чекали своєї черги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Товариш спрезентував безінерційні ремені від Вартбурга,правда без защіпок.Але це не проблема бо защіпки в мене були від опеля,я переробив кріплення. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Докупив до магнітофона фішку(не знав що соні і панасонік мають однакові ) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 Вчора перетягнув наново стелю,бо провисала(були поломані гачки-доречі теперішні повне л...но) Також зробив електровідкривання багажника.поставив активатор від опеля.Правда була одна проблема що замок не повертався в вихідне положення тому поставив зворотню пружину.Щоб не підгорали контакти на кнопці управління зробив через реле. Вирішив зремонтувати замок водійської дверки.Зпиляв болгаркою місце де розклепується віська,вибив її.Вибив втулку,підігнав нову,зібрав все назад і прихватив зваркою.Тепер двері закриваються легенько.І за одно поміняв язичок на вісьці бо мав виробітку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 yrasyk, гарна робота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2015 гарна роботаБатя,я стараюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах