Mister Patron 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Как настроить кол-во оборотов на холостом ходу... читал вроде на месте красной метке должен быть винт но у меня там заглушка - тоесть просто тупик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Mister Patron, озон или вебер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mister Patron 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Emissions,точно не знаю... но такой же как на фото кроме этой маленькой детальки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Mister Patron, смотрите, вот озон: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 кол-во оборотов на холостом ходу - на фото винт регулировки числа оборотов двигателя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mister Patron 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 на фото винт регулировки числа оборотов двигателя да но не холостого хода насколько я понимаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 (змінено) да но не холостого хода насколько я понимаю якраз саме холостого ходу, за рахунок відкриття дросельної заслонки 1 камери крбюратора( більш відкрита - більші обороти) Змінено 19 жовтня 2015 користувачем Хтось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mister Patron 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2015 якраз саме холостого ходу, за рахунок відкриття дросельної заслонки 1 камери крбюратора( більш відкрита - більші обороти) тоесть я так понимаю чтобы оборотов было меньше нужно выкрутить ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2015 нужно выкрутить ? да, закриваючи дросельну заслонку, зменшаться холості обороти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2015 озон или вебер? Логичный вопрос. Хотя , по фото видно что это Вебер. и ответ точно не знаю... Тогда ответа два. Если это Вебер , то это винт регулировки количества оборотов , воздействующий непосредственно на упорный флажок , находящийся на оси заслонки первичной камеры. Если Озон , то - обязательное требование к первичной заслонке - она должна быть закрыта , а по обводному каналу регулируется количество оборотов холостого хода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах