reanimation 114 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2015 Я за ,хочу похвастатся своей собакой.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2015 Посилання может создадим тему с домашними питомцами одноклубников ? ))) Я за ,хочу похвастатся своей собакой.. Погнали писать о питомцах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2015 Автонаездник, ооо,пасяб =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 хихикал с кота... теперь на самого ведро со шпатлекой грохнулось.... карма ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 карма ? Скорей необходима рихтовка рук, либо прекратить пользоваться шпатлевкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 Скорей необходима рихтовка рук, либо прекратить пользоваться шпатлевкой. прекратить не перестану, ибо нужносделать.. а руки как отрихтовать ? не подскажите ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 а руки как отрихтовать ? не подскажите ? Я рихтую пивом (примерно 1 л.). Если работы более сложные - то грамм 100-150 в зависимости от настроения. В конце рабочего дня необходимо зафиксировать результат чуть большим объемом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 Michael_Mira, ))) я боюсь что таких фигурок поналеплюю, что ого-го =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 Michael_Mira, ))) я боюсь что таких фигурок поналеплюю, что ого-го =))) главное что б не с коричневого фигурки были Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2015 Emissions, во во.. шоб кирпичей не наложил )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2015 Edifier, Руки вставляешь в советскую батерею и гнешь в нужную сторону до положительного результата! ЗЫ а если кот живёт в квартире с ремонтом, то его ещё не раз стирать придётся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах