Andrey2105 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2015 Одесская ветка - форумчане кто катается на ваз классика? Кто бы хотел возобновить Одесские встречи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 тут оооочень мало народу, даже не знаю кто с одесситов ещё сидит тут на форуме... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey2105 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 ну так развивайте ж ветку епт, а то перебегли все на сходняки драйва и сидите там, я вот признаюсь ниразу еще не был на сходняке драйва в Киеве, да и как то не тянет даже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey2105 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 блин что только два человека, а остальные на лексусах и соответствующих форумах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Викерс на семке красной еще есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Викерс на семке красной еще есть) Екліпс, Уріцкі, МіГ, Демас... навскидку... а так по пошуку більше 500 юзерів в Одесі.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 а так по пошуку більше 500 юзерів в Одесі.... гыыы, а давно вони активнічають на форумі? хоча б та половина тіх 500 юзверів.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Emissions, не знаю на рахунок половини... але якщо зробити вибірку користувачів по параметрам Адрес="Одесса" і відсортувати за к-тб повідомлень багато з першим кількох стор. проскакують на форумі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 ну Викрс, да, он в принципе на форуме обитает и думаю если бы была встреча - может и приехал бы) а так я больше не знаю кто бы ещё приехал реально... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prima 3 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Я ещё есть! С новым годом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Prima, эт хорошо если есть, отписывайся по возможности ну и если вдруг на встречу решимся, то хоть похвастайся=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey2105 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Я тоже есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iluxa 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2016 Я новичок! Принимайте в дружный коллектив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2016 (змінено) Соклубники (Одноклубники), подтягивайтесь, хоть я и сам из Днепра (и к Вам не приеду), и сам (был грешок, зарегился на Драйве, было дело, признаюсь, согрешил), но там мне не прикольно (как по мне), здесь себя чуйствую как у себя дома (хоть и по расстоянию около 500 км: Киев-Днепропетровск), как рыба в воде. Давайте! Подтягивайтесь! Дерзайте!!! Змінено 15 квітня 2016 користувачем shlonik1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2016 Iluxa, ну а чё ж не приймем?)) Добро пожаловать!) думаю в следующее воскресенье поехать на Яму на "день угла" позырить... это так, если чё...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vae_victis 6 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 И я тут...День чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 завтра на 14.00 на Яме я планирую быть! пацанчик даже с Краматорска написал что приедут на турбо шАхе=) он с этого форума кстати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2016 и я есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2016 BOBAH4IK, вчера твоя шоа на Яме была, оказывается она уже не белая)))) она бело зеленая))) пипец боевая классика... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2016 был на яме, не видел её Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах