Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 это в каком же))) В стриптиз-баре.) А реально - какие потом мысли и на сколько? И как с погодой?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 ору вобще))) закочнится в другом месте, звучит угрожающе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 Emissions, Если я ноут привезу, ты на работу его доправишь? Народ? Никт очерез соломенку, жд.вокзал и т.д. (короче через этот регион) ехать не будет? Нужно ноут передать на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 djurka, привози) заодно расскажешь что там у тебя и что делать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 Я сержу написал уже. Ноут не включается, ни на что не реагирует, лампочки никакие не горят. Я если и приеду то только ноут отдать, дел много еще сегодня на вечер запланировано (((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 Так всьреча ж не сегодня а в пт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 ай й.... шшайтанамана. Отбой тревоги )))) Тревогу переносим на пятницу ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 в шапке специально красным и увеличенным текстом писал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 березня 2016 Emissions Та не смотрел я шапук. пришел отчет на почту о новом сообщении. Посомтрел время ,и все ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 подтянусь к 6.20-6.30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 В общем, я выдвигаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 djurka, давай едь. я ноут заберу, и на работу привезу уже аж в понедельник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 Завтра встреча будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 А почему бы и нет?) Да будет встреча! =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 травня 2016 Да будет встреча! =))) да! 0/ Сегодня кофепитие на Ашан Петровка с 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 травня 2016 Еле отошол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 травня 2016 Сегодня у нас клубное кофепитие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 травня 2016 Если починюсь то буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 18 травня 2016 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 травня 2016 и я планирую вдруг шо быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 18 травня 2016 А я не приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 травня 2016 Посилання Движ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 ОЛОЛО в 6 часов встреча на ашане петровка, сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 После долгого перерыва у нас на сегодня намечается кофейная сходка на нашем привычном месте)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 Может у кого-то завалялась свеча рабочая вазовская безрезисторная захватите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах