BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 7 липня 2009 Привет мужики! Поехали все вместе на картах гонять?! 30 грн. - 10 кругов. За велыкой кышеней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 а можно я своей там погосаю? веселее будет, это точно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 )))))))) может карт на копу?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 в габажник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 30 грн. - 10 кругов :shock: афигеть! в 2 раза дешевле чем в Киеве :shock: Тренируйтесь активно, а потом сделаем выезд, проигравший накрывает поляну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GaaaRRi 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 А я ТАМ уже давно гонял))))))прикольно получилось))))) :frfr: :frfr: :frfr: :frfr: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 30 грн. - 10 кругов. За велыкой кышеней Хде я раньше был? Всю жизнь мечтал на картах погонять, а всё оказываеться было так просто... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах