Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2017 У меня как-бы всё складывается нормуль, поэтому буду. Повторяю, могу ещё 3х безлошадных забрать с любой точки Киева, не принципиально. Были бы желающие.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Так что, собираемся в субботу? Давайте хоть место определим. Предлагаю сбор на на свймолле, затариваемся и едем жарить мясо. Предложение было на парк дружбы народов. Активнее решаем, так как всего сутки осталось времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Давайте хоть место определим. я знаю одно место возле Вышгорода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Давайте хоть место определим. я знаю одно место возле Вышгорода А чо, вариант))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Я даже дорогу покажу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Встерачемся верхний паркинг SkyMall суббота 22 апреля на 10:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 А где конечная точка? Боюсь вомремя не успею на скаймол. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Слухи ходют, что возможен дождь, нужен альтернативный вариант, на всяк случай........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2017 Слухи ходют, что возможен дождь, нужен альтернативный вариант, на всяк случай........... Это просто место встречи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 А место на контрактовой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 А место на контрактовой? вчера там проезжал, закрыто шлагбаумом. увы. но уже не получится там. давайте на скаймолле и там сразу таримся и в лес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 так, всех устраивает место и время? или часов на 11 соберемся? информация в шапке темы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ВАЛЕРКО) 3 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Давайте на 11. Будут со мной три машины-бежевый 2101, желтый 21011 и красный 2103 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Devidsvill 0 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Тоже предлагаю на 11! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 мы вс еранво там будем с часик полтора прост остоять. так тчо норм. подтягивайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 в шапке изменение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Давай 11. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 так, всех устраивает место и время? или часов на 11 соберемся? информация в шапке темы. меняй на 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Поменяю сейчас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Давайте хоть место определим.я знаю одно место возле Вышгорода А чо, вариант))) Вариант однозначно...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Виталя а ты нам на танке покататся даш?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 на танке А чё там за танк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 на танке А чё там за танк? самому интересно аж) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 Да ладно, в гостомеле есть, а вас бедолаг обделили?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах