BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 так тут всегда тихо...такое сибе ПГТ пльо =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Значит надо чтото делать! чтобы было громко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 терплю до 6-го, далее - взбунтую местные племена! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 vet-vet и в сторону черкасс? ;-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 ага, щас! :frfr: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 BROtheR так а ну цыц гг я человека развожу гг он поедет и тебя за собой потащит гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 ага, за фаркоп зубами и паехали :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Гг главное перед этим к стаматологу сходить гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 дешевле будет после :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Ну тогда не доедешь гг подпроге потеряешься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 ага, подпроге иди учи мат часть. фсё :frfr: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Блин писал на т9 и не посмотрел ладно сидите у себя копите деньги на шашлык гг да кстати почем у нас бензин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 сегодня 92ой на зеленой заправке :D 7.20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 А на ТНКА? 95 92? не видел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 нелюблютнк) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Гг надо девушек любить а не заправки гг ладно гг спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 меня штурманом возьмете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Zero это ты кому именно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Та мне...нахлебник наш ггггг Zero шучу ман))) ну смотря как попросишь... :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Так вы о чем? Почему нахлебник и куда это вы собрались без меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Вот блин, как всегда...не почитают форум, и лезут со своими пъянками в тему паливо товарисч, па-ли-во!!! :D seversmela да так, зеро еще сам не знает куда ггггггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Все свами ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 сам ты свам :frfr: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 да так, зеро еще сам не знает куда ггггггг как это не знаю? вы тут значит без меня пить собрались и я могу об этом не знать? это ты кому именно? Это я всем, но больше походу Пашке... Хотя может и на своих колесах до этого момента буду Вот блин, как всегда...не почитают форум, и лезут со своими пъянками в тему паливо товарисч, па-ли-во!!! Ага. Ходют тут всякие.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Это насчет меня? Я тогда вобще ходить не буду :-( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах