BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 как это не знаю? вы тут значит без меня пить собрались и я могу об этом не знать? ахахахах нажаль не :D Это насчет меня? Я тогда вобще ходить не буду :-( ты тоже его видишь? полтергейст какой-то ходит (( я басюzь :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Так гг вы меня до смерти доведете гг блин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Это насчет меня? Я тогда вобще ходить не буду :-( Да это мы тут шутим, а гостям однозначно рады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Вот шутники лучше бы мне помогли посчитать материальные убытки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 100$ мне, за помощь в подсчитке, 100 гривен на...мм..кофеек и запчасть... ну вообщем меньшее 200уев не расчитывай хДДД Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 BROtheR да тебе гг на рынке надо работать разводяга гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 ммм...а есть рынок разводягг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Есть на каждом шагу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Окей)) иду работать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Мне процент за помощь и постановку на путь истиный гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Ага! Нидам, ты ж нитакой как я! = )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 ммм...а есть рынок разводягг? а есть рынок неразводяг? флудеры Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Zero мы не флудеры нам скучно просто и мы общаемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 все) я созрел...переношу сообщения во флудилко))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Надолго же тебя хватило гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 три страницы флуда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 seversmela Zero за такое можно было и 3 года перманента спохватить хД *ЙА_ЗЛОУЙ_ГОИШНЕКХ* ОЛОЛО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 *ЙА_ЗЛОУЙ_ГОИШНЕКХ* ОЛОЛО пипец вы тут гоните без меня!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vet-vet ну так где ты ходишь гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vet-vet Присоеденяйся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 ога гг :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 :cccc10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах