Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2018 Нормальний розмір гуми. То на літо? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 січня 2018 Нормальний розмір гуми. То на літо? * Так на літо, зараз на Р13 зима Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2018 @VTLK,зима хоч годна? Питаю, бо знаю, що в гори любиш їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 20 січня 2018 195я многовато.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2018 @PRO-gektor,чого? Тут профіль низький. Десь один киянин писав про 205/50 навіть. Правда, ще цікаво який виліт дисків в порівнянні з стоком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Сьогодні замінено зовнішінй кулак фірми Starline -- гарантія 2 роки, якщо в разі за хрустить заміню на новий. Передні тормозні колодки RoadHouse. Та розбилась втулка зад.амортизатора нижня, замінив її теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @VTLK,зима хоч годна? Питаю, бо знаю, що в гори любиш їздити резина нормальна, в гори вже давненько не вибирався.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @VTLK,зима хоч годна? Питаю, бо знаю, що в гори любиш їздити резина нормальна, в гори вже давненько не вибирався.. не схоже на тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 травня 2018 Машина продана, тему можна закривати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах