rodd 53 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2018 Закончил. 4 nightwolff, alexart, Andriy1352 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2018 лично мне все нравиться,даже больше респект и уважуха,какгрится а примерный бюджет-можно узнать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2018 По материалам и узлам около 25 тыс. грн . По работе - абсолютно все делал сам(кроме пошива тента и обшивки сидений). 2 vegas та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2018 проект строился для продажи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2018 Отчасти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2018 ох...нчик! вторая версия тож на базе заднемоторного купэ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2018 На базе москаля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Пока копейка зимует отдувается пыжик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 @rodd,а що таи забави? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 @rodd,а що таи забави? Набавився Продав. Хочу щось друге будувати. Але ще поки не знаю що. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Але ще поки не знаю що может-в небо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах