deredred 34 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Всем добра!!! Помогите пожалуйста с выбором зеркал заднего вида на 2101 но форточек нет, стекла стоят 07. Склоняюсь к политеху но какую модель не могу определится. Зарание всем спасибо 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Всем добра!!! Помогите пожалуйста с выбором зеркал заднего вида на 2101 но форточек нет, стекла стоят 07. Склоняюсь к политеху но какую модель не могу определится. Зарание всем спасибоБери сразу с подогревом. Это бомба. На 4-ке такие были. Ездила и было огонь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Всем добра!!! Помогите пожалуйста с выбором зеркал заднего вида на 2101 но форточек нет, стекла стоят 07. Склоняюсь к политеху но какую модель не могу определится. Зарание всем спасибоБери сразу с подогревом. Это бомба. На 4-ке такие были. Ездила и было огонь. спс учту, а как быстро к примеру высыхают капли после дождя. и какая модель была на 04 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Вот такие. Высыхает очень быстро. Агонь!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Вот такие. Высыхает очень быстро. Агонь!! тогда еще вопрос а как отражение в золотом отражателе меняется после обычного отражателя(всмысле нормально или нужно привыкнуть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Нормально. У меня был вообще спецкомплект - одно золотистое одно голубое. И за день привыкла. Купила тк было конкретно дешевле. Проездила и так и продала. Новые хозяева не жаловались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Нормально. У меня был вообще спецкомплект - одно золотистое одно голубое. И за день привыкла. Купила тк было конкретно дешевле. Проездила и так и продала. Новые хозяева не жаловались. спасибо за совет. подождем еще может кто отпишется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2017 Нормально. У меня был вообще спецкомплект - одно золотистое одно голубое. И за день привыкла. Купила тк было конкретно дешевле. Проездила и так и продала. Новые хозяева не жаловались.спасибо за совет. подождем еще может кто отпишетсяВсе политеховские зеркала хороши. У Креатива стоят 6рочнве. Тоже отлично. Выбирай те которые по дизайну тебе нравятся. У них всех хороший обзор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 выбор пал на одни из них кто что скажет, с асферикой брать или нет? https://karshep.com.ua/p35272480-bokovye-zerkala-politeh.html https://karshep.com.ua/p35272328-bokovye-zerkala-obogrevom.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pash.z 51 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 На копейке с 05 стеклами, Крашены в черный глянец, так как за два года на солнце начали выгорать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 У меня такие сейчас стоят на двойке. http://vaz2101.com/index.php?/topic/30160-vaz-2102-hozyajka/?p=829416 Здесь ещё фотки как они выглядят на машине: http://vaz2101.com/index.php?/topic/30160-vaz-2102-hozyajka/?p=830900 Обзор отличный, антиблик, не дребезжат. Минус в том, что снаружи если зацепишь то сбивается регулировка и нужно заново подстраивать, а так норм. Кто производитель не знаю, из просторов СНГ, но сделаны добротно, качество пластика хорошее, не выгорают с годами. Сейчас такие зеркала выпускает польская фирма Wesem. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 если зацепишь то сбивается регулировка и нужно заново подстраиватьМене то завжди нервує. Хочу такі, як в @Andriy1352 - від бехи. Маю вже, але рік поставити ніяк не зберуся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 @VETERAN,от какой модели БМВ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 @nightwolff, не пам'ятаю - такі. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 @VETERAN,это от Е30, классные зеркала,к ним ещё джойстик управления нужен... а они вообще подойдут по креплениям?или колхозить нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 к ним ещё джойстик управления нужен... На фото перед дзеркалами лежить.Хочу з нержавійки зробити такий трикутник і закріпити в пройомі форточки - там не заважатиме їй відчинятися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 точно, я что то не рассмотрел сразу джойстик))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 всем спс что рассказали показали но на вопрос что брать с асферикой или нет ответа так и нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 на вопрос что брать с асферикой или нет ответа так и нету Чув, що ліве дзеркало має бути плоске, а праве криве. Для себе взяв ліве з трошки меншою кривизною, ніж праве. Асферичність, тобто крутіший вигин зовнішньої сторони суттєво розширює зону видимості, але спотворює зображення і здається, що об'єкт далі, ніж насправді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 на вопрос что брать с асферикой или нет ответа так и нетуЧув, що ліве дзеркало має бути плоске, а праве криве. Для себе взяв ліве з трошки меншою кривизною, ніж праве. Асферичність, тобто крутіший вигин зовнішньої сторони суттєво розширює зону видимості, але спотворює зображення і здається, що об'єкт далі, ніж насправді. спасибо за дельный совет, с тем что он отдаляет объект можно попасть в дтп если не привык. походу тогда возьму обычные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 возьму обычные В звичайному можна взагалі не побачити небезпеки. Перші круглі дзеркала 2101 були дуже навіть випуклими.Бувають ще ламані дзеркала - з двох плоских дзеркал - одне показує простір позаду, а в іншому видно сусідню полосу. Можна ще наклеїти маленьке додаткове дзеркальце з розширеним кутом зору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 Весь час хотів спробувати зробити сам. Колись у Львові по Городоцькій було ательє вони скло заливали з чайника прямо при клієнтах Дзеркало в домашніх умовах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 Весь час хотів спробувати зробити сам. То не складно - виходить без проблем, але тримається не довго. Швидко окислюється і темніє. Потрібно чимось захищати. Краще робити напиленням - можна вибирати колір і прозорість. Але потрібно вакуум - хоча б 10 в -3 степені мм рт. стовпчика. Колись окуляри собі робив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 Весь час хотів спробувати зробити сам.То не складно - виходить без проблем, але тримається не довго. Швидко окислюється і темніє. Потрібно чимось захищати. Лак Акрил може підійти. Пошукаю, я накладав ПФ лак але дзеркало стояло в дома. Тож пошукаю що там для перепадів температури. Для печі фехралі купив можна гнути як завгодно скло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2017 можна гнути як завгодно скло. Залежить від сорту - температура від 400 до 2000 градусів. Молібденове вже біля 600 пливе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах