Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 " rel="external">Посилання 1 примерно замерять оборваный трос + 3-5 см. 2 намотать на барабан как получится, установить барабан закрепить концы и разместить трос на шкивах. 3 обеспечить натяжение: я это делал с помощь круглой болванки, где надпись про слабину. 4 прокрутить барабан пару раз до упора, чтобы трос лег на место. 5 поставить метки для определения длины избыточного троса. 6 Убрать лишнее и повторить 1 и 3. 7 На шкив проще надевать сняв барабан - трос не ремень, не растягивается. 8 Оставить запас по обороту до ВМТ или НМТ. 8 Закрепить трос на стеклодержателе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Який сенс цього всього? Не простіше купити новий. Це не розкіш. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Особисто я не хочу розвивати китайську промисловість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Особисто я не хочу розвивати китайську промисловість.Трос німецький? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Барабан мене хвилює, трос складніше зробити бракованим. Він дешевий, його легше знайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Дешевий, бо китайський * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Я давно вже поміняв всі ті заклепки на болти з гайками і купив моток троса. Але там буває, що пружинка фіксатора лопає. Укладаю завжди трос прямо на барабані і закручую кусочком мідного дроту - щоб не плуталося при збиранні і встановлюванні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 В мене жигулик рівно 15 років. За весь час тільки два передніх замінював на початку володіння. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах