Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 (змінено) Всем доброго времени суток! Видео обещали ещё в прошлом году,а до сих пор нету... :D :D :D Когда уже встреча,а то дома нудно... Змінено 21 січня 2011 користувачем ECLIPSE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Хм неплохая идея,вот только я уверен встреча как всегда пройжёт на таирова((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Kfor-atlantis Ты так и не изменился в новом году :D Для тебя сделаем новогодный подарок и сделаем встречу гдето в городе ! Но потом поедим на Таирова ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Хм неплохая идея,вот только я уверен встреча как всегда пройжёт на таирова((( нет, не таирова. встреча на куликовом поле последняя суббота в 16.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 finn Спасиб,я знаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 ТАк че видео будет?Интересноже глянуть!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вячеслав 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 А после встречи махнем на таирова в маршал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Вячеслав Да неприменно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Вячеслав Таирова "маршал" поддерживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Вячеслав Kfor-atlantis MiG Аналогично :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Здарова!!!А с вами можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexeevich 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 Я тоже хочу в Маршал. А когда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 Было бы неплохо на праздники.Сегодня например Маршал рядом))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 Всё ребята давайте выберем день и потусуемся ! Я уже соскучился за вами ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 Народ,позвоните плиз мне как будете собираться,мой моб 068 253 75 51.Хочеться познакомиться в реале Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 А как на счет 10-го посидеть в Таврико??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Можно но после обеда ! Хочу на яму смататся ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Я за!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Ребята пишите те-кто реально будит приезжать ! А-ни те кто пишут всегда и не приезжают ! И давайте кто приедет пешим свои телефоны мы буду названивать , если будите опаздывать! ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 До понедельника в любой день тел. написал уже выше.Предлагаю завтра в 12 возле Маршала.Созвонитесь кто уже знает друг друга.Без тяги резины!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Завтра не ! А вот в воскресенье можно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Так что,воскресенье в 12? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2010 Давайте после 16-00???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2010 Поддерживаю за после обеда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах