Kalian 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 OzzO, В 14-00 на куликовом поле А чего на 14-ть?Обычноже зимой в 16.00! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Сорри ошибся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Так что в 16 00 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Как по мне всё прошло нормуль, жаль только снег растаял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 Сорри что не приехал,не получилось! Как прошла встреча?Фотки естьу кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 Kalian, У меня есть пару фоток завтра закину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 Ну так выкладываем фото оч хочеться глянуть,что там как там! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 Ну так выкладываем фото оч хочеться глянуть,что там как там! +1 уже жду да вот стесняюсь напомнить,ведь у самого не получилось тогда приехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 У меня уже так около года как только собираюсь на встречу,то с машиной не лад,то денег нет или ещё что нибудь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 реально комп чехлит не могу сюда выложить, попытаюсь выложить в контакте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 MiG, Ну давай с нетерпением ждёмс!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 Не могу выложить завтра попытаюсь с другого компа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 Я выкинул фото в контакте Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 MiG, Ты хоть открой страницу,чтоб фото можно было посмотреть((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 Kfor-atlantis, Это группа в контакте VAZ-CLASSICS powered by Odessa. А вообще приезжать надо ,а не фото кляньчить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 MiG, Я ж говорил,что машина выкоблучивалась и не хотела ехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 А вообще приезжать надо ,а не фото кляньчить. Ну если другие не могут их посмотреть, тогда какой смысл фотографировать? Я к примеру не могу добавить их в общий архив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 регистрируйтесь в нашей группе вконтакте и будите всё видеть. Закинул пару фот в теме Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 Парни, не гоните а то сложится впечатление что половина не умеет интернетом пользоваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 Закинул пару фот в теме Спасибо Парни, не гоните а то сложится впечатление что половина не умеет интернетом пользоваться А там пароль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 А как насчет на кофеек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Предлогаю в первый день лета встретить на наших ласточках и пробежать по городу что бы все видели что ВАЗ ещё ЖИВ!!! Вы как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 Я за. Кто еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 Тоже За!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 так что тогда собираем кого сможем и в путь? кто ещё с нами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах