Irulina 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2010 Если не растает, то я не приеду((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2010 (змінено) Длиномер падла с радиусом заходил с 3полосы на право а я маленький стоял во 2 и он меня НЕЗАМЕТИЛ! СЦУКА!!! Змінено 13 березня 2010 користувачем barya Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 На это встречу приедим по раньше на 15-00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 Можно снова на 14.00... будем клеиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 согласен! и наверное прийдётся сделать ещё встречу 10,04!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Ну так что, 27.03 на какое время собираемся? А то прошлый раз я не успел,ГТЦ пАдлА... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Вообщем на 14.30... все вилизанные, будет ТВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 ODESSIT,Я помыт!))))) barya,согласен.....надо до путя всё обмозговать......♠ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 иииииии? Что дальше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 а моя ещё не готова,,,, но я буду всё равно,,, телеканал будет в 15,00 1. Флаера---- инфа висит в работе! 2. ГАИ ------ 29,03 всё будет ясно 100% 27,03 нужно быть ещё и с баблом,,, так как будут производиться сборы на услуги ГАИ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 И сколько же бабла нужно взять,хоть примерно,по сколько будем скидыватся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 всё зависит от количества человек которые будут в коллоне,,,, я думаю что должно быть всё поровну ,,,, суммму полную мне не озвучили так как это так не решается но намекнули что около Five hundred hryvnia + - 100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 тв приедут в эту субботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 да!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 ну тогда приеду помытым Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 Меня не будет , сто % Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 У кого монтажка на руках, не забудьте завтра прихватить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 ODESSIT, Ok. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Встреча прошла хорошо всем спасибо.:af: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Реально хотел приехать, и даже машину помыл сутра...но конкретно задержался с работой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Спасибо всем кто приехал! Встреча прошла на высоте, одна из лучших за всё время! Да, против банды нарезающих по городу копеек ну никак не попрёшь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 что да то да ,,, только обидно что у некоторых ребят так и не получилось подъехать!!! а так всё в норме! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 полправлю, даже не у некоторых, а у многих! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 ну нечё думаю что 10.04 будет по больше народу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 barya, Надейся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах