MiG 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 Встреча была супер. Может встречи перенесем на 6-й км.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Это была супер-мега-драйвовая встреча! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Да встреча удалась,,, только Витосу хреновато было ,,, наотмечался!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 НУ что в эту субботу собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 Kalian, меня не будет, в Марьяновку на ралли еду Кстати, если что, прыгай на борт, места ещё есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Я думаю приехать,но походу никто не собирается Если никто не хочет ехать, то тогда и я не поеду... Так что отписываемся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 на куликово не приеду(скучно там).......на марьяновку возможно поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Вітаю панове Одесити) Планую 4 числа бути у вас, десь на тиждень по справах+віддих, не підскажете де збираєтесь, а то я б задоволенням підвалив на пиво) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 Итак, следущая встреча 26-го июня... кто будет? где проводим? может сразу на 6-й км? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 предложение интерестное,,, но у нас есть товарищи которым это не сруки!!!! лично я приеду в любое место!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Balamut 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2010 А на ваз 21093 может чел приехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 я за 6км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 Мне на 6 ближе) ) так что,где собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
muskull 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Всем привет,давно уже не заходил,ксажелению не только я редко захожу... Думаю уже поздно чтото менять- 6 км выбор сделан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 НУ че? Где все были с 18-ти до 19-ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 опоздал на встречу, приехал в 20:00 клубных машин не видел был кто-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 машин 7 было на Куликовом в 18.00 где-то. Я, Артур и Шурик Черников с 16.30 там были Обсуждалась тема о проведении ралли-спринта в следующие выходные на Взлётке,стоимость мироприятия зависит от количества учасников!!! Все кому хочется прокатится,просьбюа отписыватся. было и ещё одно предложение,но к сожелению,народу было мало Вобщем пусть Одессит всё детально обьяснит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Kalian, все на месте были а вот ты де пропал, дядька Каляныч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 привет одноклубники!! 5 августа утром буду на жд вокзале Одессы, хотелось бы увидеть одноклубников, если кому не лень то подьете. еду на белгород. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2010 А мну в Севастополь занесло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegns1987 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2010 Акопеечка 70-го года вообще поразила наповал! Хозяину +100 и добро пожаловать в клуб!!! ODESSIT, копеечка случайно не темносинего цвета????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Очередная встреча клуба состоится 28-го в августа в 18.00, Куликово Поле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Я думаю буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 +1 Обязательно постараюсь приехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Я буду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах