barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 прикольно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 MiG,ну, я, это.....ну чтоб не разбудить тебя в столь позний час........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 короче наклеек мало кто успел тот успел! мне надо 2 !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 $h@mrik, Ну значит договорились barya, Не вопрос для тебя две в резерве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 ок! ,,. ну чё спок ночи всем... До завтра!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 (змінено) Всем спокойной! Змінено 21 березня 2010 користувачем $h@mrik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Давайте споки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 п о р ж а т ь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 OzzO,А состыковаться они ни как не могут......))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 barya,как ты там.....порихтовался уже? я даже уже в грунте и мало того сегодня обсыпали гравитексом! буду стараться 27 приехать уже на своей!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 Акопеечка 70-го года вообще поразила наповал! Хозяину +100 и добро пожаловать в клуб!!! Ты случайно не за стоковую копеечку говоришь, с зелёным салоном? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 ECLIPSE, я вот не помню что за салон... машина в зелёном цвете под лаком... на 13-х дисках с широким вылетом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 ODESSIT, Ага, значит я ошибся, мне просто один старый знакомый Газовод, все уши прожужал за одну машину, говорил что нашёл для своего друга очень интересный экземпляр Итальянской эпохи, в отличном состоянии, интересовался когда в клубе встречи, ну я и подумал, может она приезжала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 ECLIPSE, Ну вроде так всё и было как ты рассказал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Друзья что надо для того чтоб офицыально зарегать клуб?????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 MiG, Свяжись с 2ешником. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 GIMLI, Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xRomax 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Здраствуйте народ!Неделю назад купил чёрную шоху),хочу наклейку клуба, где можно взять? Сорри нашол тему с наклейками) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Друзья что надо для того чтоб офицыально зарегать клуб?????????????????? я пробил : 2 месяца времени,,, ЧП ,,, 700грн.,,, а потом все остальные инстанции!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 xRomax, Ждём на встрече, там и наклейки будут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 ODESSIT,ты думаешь он за наклейками из Киева приедет?:lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ODESSIT 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 ооо, не заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Ребят, что с буквами "К"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 а чё попытка не пытка!!! а вдруг приедет из Киева и будет на пробеге предстовлять свой город!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 barya,как вариант......но не думаю...., почему, не знаю....) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах