славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 ваз 21013 постепенная реставрация . Купил в прошлом году . Поменял масло , фильтра в тот же день . Машинка увидела жизни : пороги местами прогнили , углы дверей тоже . Но моторчик пел . Ездил до зимы , делал по мелочам еще раз поменял масло . Поменял антифриз . Но одним утром по дороге на работу начала моментально нагреватся . Остановился . Посмотрел в радиатор - а антифриза нет и лужи нет . Вынимаю щуп ... антифриз в масле . Снял головку помыл , оказывается прогнили заглушки . Откапиталил головку , обследовал поршневую . 5+ . Зимой занесло . Боковой удар в бетонный столб . Стойка , двери , порог в салоне , я в шоке ))) А все по тому что не сделал ходовой перед зимой ((( Так и перезимовала Весной мастер поменял стойку , порог ,задние двери . Это то что имею сегодня . ПЛАНЫ на будущее ездить и постепенно доводить до ума . А доводить есть что . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 а подробнее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 ваз 21013 постепенная реставрация .ще буде інфа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 ваз 21013 постепенная реставрация .ще буде інфа? Так але не знаю як створити бортовик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 ваз 21013 постепенная реставрация .ще буде інфа? Так але не знаю як створити бортовикПросто в першому пості описуєш авто і троха планів на майбутнє ну і фотки[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 ваз 21013 постепенная реставрация .ще буде інфа?Так але не знаю як створити бортовикПросто в першому пості описуєш авто і троха планів на майбутнє ну і фотки[emoji4] Дякую ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Ну удачі. Чекаємо подробиць[emoji6] 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Ну удачі. Чекаємо подробиць[emoji6] Дякую . Обовязково . Але не знаю як додати фото (( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Ну удачі. Чекаємо подробиць[emoji6]Дякую . Обовязково . Але не знаю як додати фото ((Якщо з компа, то закидаєш на piccy.info, там копіюєш посилання для форумів і тут вставляєш просто в поле повідомлення.Варіант 2, простий для смартфона. Завантажуєш собі tapatalk і через нього пряме завантаження. 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Ого... стовпчик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Это после аварии ((( " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Ого... стовпчик? Електричний )) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Это после вытяжки . Заменены задние двери , стойка , порог . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Далее поетапно буду варить больные места . Начал с площадки для крепления реактивной штанги + замена поддомкратника . " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Сам з Вінниці чи району? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Далыше в планах : замена правого порога усилителя и короба Ремонт или замена задних и передних лонжеронов Замена панели задка Замене дверей или филенок Всем удачи ! Про результаты проделанного буду писать здесь . Сам з Вінниці чи району? З Вінницьких Хуторів . 2 км від Вінниці . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 Сам з Вінниці чи району? З Вінницьких Хуторів . 2 км від Вінниці . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2019 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Сам з Вінниці чи району? З Вінницьких Хуторів . 2 км від Вінниці . Бачив знак)Буде просто ремонт чи тюнінг який в планах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Сам з Вінниці чи району? З Вінницьких Хуторів . 2 км від Вінниці . Бачив знак)Буде просто ремонт чи тюнінг який в планах? Внешне хочу сделать в оригинале . Двигатель , трансмиссию доработать ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Ну молодец, успехов. 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?А може дорога як пам'ять?[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?А може дорога як пам'ять?[emoji4] Это вряд ли, в прошлом году только приобритена. Да и судя по всему поварена была не лучшими сварщиками, соплей куча.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 Да , работы через край. Терпения и бобла тебе. 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах