nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 особенно бобла 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2019 особенно боблаДивлячись хто робитиме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Ну молодец, успехов. Спасибо )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Як успіхи, пропажа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов? неа . авто с историей . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?неа . авто с историей . Як і в більшості. Але молодець, що не поклав на історію. Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Зіл моцна тачіла[emoji123] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Як успіхи, пропажа? ))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві ((( Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?неа . авто с историей . Як і в більшості. Але молодець, що не поклав на історію. Просто брав доручення у першого власника . Вона в нього була з 1987 по 2008 рік ))) Він мені стільки про неї розказав що я був у шоці де вона тільки не їздила поки потрапила до мене ))) А ви цікавились історією своєї ваз 2103 до того як вона попала до вас ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Моя була в одних руках в покійного другого тестя. Він був МС по мотокросу, тож ганяв конкрєтно на жизі. Від нього дісталась кпп fiat 131, регульована кермова колонка та сідушки audi/ford. Потім друга тьоща продала нам з її дочкою за $500. А, ще бампера були 2108 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Да , работы через край. Терпения и бобла тебе. Спасибо . Терпения в изобилии , а вот бабла ... нужно и нужно . ))) Моя була в одних руках в покійного другого тестя. Він був МС по мотокросу, тож ганяв конкрєтно на жизі. Від нього дісталась кпп fiat 131, регульована кермова колонка та сідушки audi/ford. Потім друга тьоща продала нам з її дочкою за $500. А, ще бампера були 2108 Була в сімї )) Ганяв на ось конкретно цій вашій ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищую.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?А може дорога як пам'ять?[emoji4]Это вряд ли, в прошлом году только приобритена. Да и судя по всему поварена была не лучшими сварщиками, соплей куча.. Не лучшими это мягко сказано !! Днище все внахлест ((( Живого мало . Лонжеронов практически нет ... Радует только что у меня друг сварщик от Бога . Дороговат но что делать ))) После Паски начнет менять задние лонжероны . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . Чо встидно?) Спокійно за правилами так і виходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . Моя копійка куплена в Ростові в салоні . Потім хазяїн вчився в Москві і їздив нею по " красній площі " . Далі Сибір ( Перший власник був військовим льотчиком у високих чинах ) , Потім його командирували в Суми з Сибіру і жигуль разом з іншим майном летів в літаку)))) В 2008 році він переїхав жити у Жмеринку і там продав його мому родичу , який продав його мені . )) Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . Моя копійка куплена в Ростові в салоні . Потім хазяїн вчився в Москві і їздив нею по " красній площі " . Далі Сибір ( Перший власник був військовим льотчиком у високих чинах ) , Потім його командирували в Суми з Сибіру і жигуль разом з іншим майном летів в літаку)))) В 2008 році він переїхав жити у Жмеринку і там продав його мому родичу , який продав його мені в 2018 . )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Так. На ній Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала .Чо встидно?) Спокійно за правилами так і виходить. Просто дружину в роддом на ЗіЛові я завіз за 8 хв .))) До роддому 10 км через усе місто ))) жигуля тоді в мене ще не було ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Потягало жигулика по совку) Зіл то гонка!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Потягало жигулика по совку) Зіл то гонка!)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Потягало жигулика по совку) Зіл то гонка!)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Що возить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Потягало жигулика по совку) Зіл то гонка!)) Потягало жигулика по совку) Зіл то гонка!)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Що возить? Пісок , щебінь , відсів і т.д це з весни до зими , а взимку дрова ))) Ну і дружину в роддом )))))))))) Який у вас двигун на 2103 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Часто в роддом возиш?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Один раз возив і зовсім недавно ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Мій кум так зілком халтурить. Тіко в нього старіший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Мій теж не новий 1992 року . 2 роки ставив його на ноги . Був такий " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах