Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?

неа . авто с историей . 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Як успіхи, пропажа? :)

))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві (((

))) ОК . Процес потехеньку іде . . В мене просто ще є ЗіЛ який пожирає мій час . ))) До "копи" практично вечерами по годині - дві (((

Поділитися повідомленням

Работы конечно капец как много. Может продать её и купить из соседней темы копейку, за штуку баксов?

неа . авто с историей .
Як і в більшості. Але молодець, що не поклав на історію.

Зіл моцна тачіла[emoji123]

Поділитися повідомленням

неа . авто с историей .

Як і в більшості. Але молодець, що не поклав на історію.

Просто брав доручення у першого власника .  Вона в нього була з 1987 по 2008 рік ))) Він мені стільки про неї розказав що я був у шоці де вона тільки не їздила  поки потрапила до мене  ))) А ви цікавились історією своєї ваз 2103 до того як вона попала до вас  ?

Поділитися повідомленням

Моя була в одних руках в покійного другого тестя. Він був МС по мотокросу, тож ганяв конкрєтно на жизі. Від нього дісталась кпп fiat 131, регульована кермова колонка та сідушки audi/ford. Потім друга тьоща продала нам з її дочкою за $500.

А, ще бампера були 2108

Поділитися повідомленням

Да , работы через край.

Терпения и бобла тебе.

Спасибо . Терпения в изобилии , а вот бабла ... нужно и нужно . )))

Моя була в одних руках в покійного другого тестя. Він був МС по мотокросу, тож ганяв конкрєтно на жизі. Від нього дісталась кпп fiat 131, регульована кермова колонка та сідушки audi/ford. Потім друга тьоща продала нам з її дочкою за $500.

А, ще бампера були 2108

Була в сімї ))  Ганяв на ось конкретно цій вашій ? 

Поділитися повідомленням

Так. На ній

Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищую..

Поділитися повідомленням

А може дорога як пам'ять?[emoji4]
Это вряд ли, в прошлом году только приобритена. Да и судя по всему поварена была не лучшими сварщиками, соплей куча..

Не лучшими это мягко сказано !! Днище все внахлест ((( Живого мало . Лонжеронов практически нет ... Радует только что у меня друг сварщик от Бога . Дороговат но что делать ))) После Паски начнет менять задние лонжероны .

Поділитися повідомленням

Так. На ній

Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу

Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати ))  . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . 

Поділитися повідомленням

Так. На ній

Є село за 25 км, то він туди маму за 9хв довозив. В мене за 12 виходить тіки. Я в населених пунктах не перевищу

Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала .
Чо встидно?) Спокійно за правилами так і виходить.

Поділитися повідомленням

Так. На ній

Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати ))  . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала . 

Моя копійка куплена в Ростові в салоні .  Потім хазяїн вчився в Москві і їздив нею по " красній площі " . Далі Сибір ( Перший власник був військовим льотчиком у високих чинах ) , Потім його командирували в Суми з Сибіру і жигуль разом з іншим майном летів в літаку))))  В 2008 році він переїхав жити у Жмеринку і там продав його мому родичу , який продав його мені . ))  

Так. На ній

Моя копійка куплена в Ростові в салоні .  Потім хазяїн вчився в Москві і їздив нею по " красній площі " . Далі Сибір ( Перший власник був військовим льотчиком у високих чинах ) , Потім його командирували в Суми з Сибіру і жигуль разом з іншим майном летів в літаку))))  В 2008 році він переїхав жити у Жмеринку і там продав його мому родичу , який продав його мені в 2018 . ))  

Поділитися повідомленням

Так. На ній

Чотко ))) Я до тещы в село своєю 50 км за 40 хв . ))))))))) Стидно казати )) . Але в мене жига поки корч . Страшновато )) Ходову задню вчора перевтулив вже " копа " кучніша стала .
Чо встидно?) Спокійно за правилами так і виходить.

Просто дружину в роддом на ЗіЛові я завіз за 8 хв .))) До роддому 10 км через усе місто ))) жигуля тоді в мене ще не було )

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Потягало жигулика по совку)

Зіл то гонка!))

Потягало жигулика по совку)

Зіл то гонка!))

20180601_203501_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Що возить?

Пісок , щебінь , відсів і т.д це з весни до зими , а взимку дрова ))) Ну і дружину в роддом ))))))))))

Який у вас двигун на 2103 ?

Поділитися повідомленням

Мій теж не новий 1992 року . 2 роки ставив його на ноги . Був такий 

Foto4427_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Foto4431_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу