Davyd 5 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 13.00 FC Seat club Ukraine - ФК ВАЗ-2101 Пора отписыватся кто будет, думать о тактике проведения игры и всякое такое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 +1 Буду. Главное не стараться "шапками закидать" Сеат! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 Я тоже буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 +1 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 +1 Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Я то буду ! А вот игры возможно нет ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Почему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Бо капает с крыши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Бо капает с крыши главное чтобы с другого места не "капало"! А матч должен состояться при любой погоде!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 то КАК? Плавки берем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 Нах тебе плавки ? Ты ласты бери ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 Так это по любому!!!!они всегда со мной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 Ха,..заплыв отменяется...Плохие погодные условия! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 А матч должен состояться при любой погоде!!! Точно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах