Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

Це терміново?

Десь повинен бути довгий вал окремо, а є ще довгий вал з того рульового, що ти для мене купив. але потрібно його випресувати. Помінявся б із задоволенням, бо довгий мені точно не потрібний.

Ну то домовились, можу навіть випресувати вже є чим. Як буде час, можливість. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Кілька днів тому застряг в корку і "патєрял бдітєльнасть" - не слідкував за температурою, а датчик на радіаторі не спрацював. Як результат - пара зпід капоту. Невелика втрата - пів літри з радіатора. Долив концентрату. Ніби і на краще - більше певності, що не замерзне.

З Селюком також не можу зрозуміти - досить посидіти з пів години в машині без руху - сигналізує, що сів акумулятор. А напруга на акумуляторі більше 12 вольт.

І що там внизу може жужжати, коли все вимкнуте? Якщо витягнути ключ - кілька хвилин ще чути, а тоді вимикається. Ото понаставляли всякого причендалля на мою голову... Іду в гараж допаювати дроти "прикурювача". Крокодили вже зробив і дроти грубі приготував - тільки поспаювати то до купи. Вважаю, що довжини 4 метри вистачить.

Може додаткова помпа ще качає. Перевірити то не складно.

а швидко сідає, то або акум слабий або гена

Поділитися повідомленням

Антифриз. Може щоб не було локального перегріву або ще на обігрів.

Влітку таке теж?

Поділитися повідомленням

Влітку таке теж?

Та завжди жужжить, поки ключ в гнізді. А виймеш - десь за хвилину-другу вимикається.
А бензонасос як працює?

Поділитися повідомленням

А бензонасос як працює?

Не знаю - десь там під заднім сидінням він, а жужжить десь спереду, знизу - заглядав, заглядав - нічого не помітив.
Нагуглити, де та помпа, і послухати.

Поділитися повідомленням

Я вообще не понимаю некоторые слова

Я пишу українською.

Чи що не зрозуміло?

какой то тут странный украинский.

Поділитися повідомленням

может как в мурзике опция rest стоит что бы на заглушенном моторе печка грела

Поділитися повідомленням

Покатався по вуличній ковзанці на Селюку - не хочу ніякого автомата і АБСів - спочатку не рушиш, а пізніше не загальмуєш. Таке враження, що візжить і розганяється, замість гальмувати. І відразу педаль дубова - не передавиш то паскудство. Ну справді - мій Срібляник перед гаражем зупинився десь за три метри, а той Селюк проїхав на своїх широких лижах метрів з 30, аж мусів розвертатися, бо пролетів мимо гаража. Як розвертався - окрема пригода - став у колію поперек і буксує боком вздовж дороги. Ніякої тобі "в натяжечку", з " з розкачкою". :bh:

Та вся електроніка для блондинок.

Була якось ситуація. Працював в магазині на схилі. Було слизько. Я на передачі пригальмовуючи спокійно повернув і дістався роботи жигуликом ще на бц20, а хазяйка(білявка доречі) на форд скорпіо з абс пролетіла поворот. Каже я тармажу, а абс трєщіт.

Звісно передачею не допомагала.

Ну шо тут скажеш)))

Поділитися повідомленням

У мене автомат - як ти допоможеш? А той АБС взагалі засада - тиснеш гальмо, а педаль дубова і машина з тріском валить, не гальмуючи. Я от не розумію - якщо блокується одне колесо - решта коліс також не гальмують, чи там все регулюється індивідуально для кожного колеса?
Ніяк. Автомат то для ледачихбагатих блондинок.

Не розумію мужиків, хто таке купляє.

Поділитися повідомленням

У мене автомат - як ти допоможеш? А той АБС взагалі засада - тиснеш гальмо, а педаль дубова і машина з тріском валить, не гальмуючи. Я от не розумію - якщо блокується одне колесо - решта коліс також не гальмують, чи там все регулюється індивідуально для кожного колеса?

індивідуально

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз