WAZ 300 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 заряженый купить не вариант?А вони їх практично зарядженими всі роблять. Але краще ще дозарядити...До теми... Ті акумулятори, які я купив, виготовляють трошки не так, як інші. Пластини не пресують з порошку, а висікають отвори в суцільній пластині і тоді вже ущільнюють. Такі пластини менше обсипаються і краще піддаються оптимізації. А максимальний струм обмежуються товщиною провідників струму - підвіскою пластин. Одночасно це додає їм міцності - витримують більше навантаження, не обриваючись. Але є і недолік - такі акумулятори суттєво важчі. Від цієї інформації у більшості тут закипить те, що в нормальних людей мозком називається. Не перенапружуйся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 Ті акумулятори, які я купив, виготовляють трошки не так, як інші. Как обычно все не такое как у всех. [emoji38] 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 Как обычно все не такое как у всех.Я ніколи не прагнув бути, як навколишнє болото. Хоча в болоті живеться легше. тобто всі на хто не поділяє твоєї думки-болото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2020 Как обычно все не такое как у всех.Я ніколи не прагнув бути, як навколишнє болото. Хоча в болоті живеться легше. тобто всі на хто не поділяє твоєї думки-болото?Думаю не всіх він мав наувазі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Как обычно все не такое как у всех.Я ніколи не прагнув бути, як навколишнє болото. Хоча в болоті живеться легше. тобто всі на хто не поділяє твоєї думки-болото?А ты не знал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 может все же утечку посмотришь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 От тільки ще не придумав як.тю, як так? звичайним мультіметром в розрив кидаєш, да дивишся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Включи музику як на старому. Дуже цікаво через скільки часу магнітола вирубитьсяТак і зробив - за 20 хвилин знову машина видала повідомлення про розряджений акумулятор. Буду щось вирішувати. Напевно поставлю той, ще новіший акумулятор на 78 ампергодин, якщо влізе. Але напевно щось намутили офіціали, коли апгрейдили матзабезпечення - помилок же не виявили. Переглянув інструкцію по ремонту - потебує реєстрації в БК машини. А в інструкції з експлуатації не писали такого. Тобто причина не в акумуляторі, що і потрібно було довести, що і казали форумчани з самого початкуНе виключено що вже прийшов час почитати інструкцію до авто. Не виключено, що так воно і має бути, а як хочеш послухати музику довше, то потрібно щось додатково зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 в розрив кидаєш, да дивишсяТа машина постійно перемикає якісь режими роботи - щось там вмикається і перемикається. І хто його знає, як то вимкнути. Потім - якщо просто від'єднати акумулятора - машина все забуває теж не відомо що собі увімкне.Класна машина жигуль - нема всіх цих проблем. утечка меряется с поставленной машиной на охрану после засыпания блока комфорта. после этого ничего там больше не "вмикається і перемикається" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 А чогож не вийде? Мпсз є. Можна їх подружити для налаштування суміші. Думаю хтось підкаже детально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Ремінцем поб'є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Ремінцем поб'є?так там швидкість 160-170 ,оберти скажені, розріже навпіл))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах