Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

Який щиток?

Той, що прикриває в стоці акумулятор з боку генератора і помпи.
Не бачив такого

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сосед где-то мчал, аккумулятор не был прикручен, вот он возьми и приземлился на принудительный вентилятор, в итоге минус акб,минус пропеллер и радиатор

Поділитися повідомленням

Сосед где-то мчал, аккумулятор не был прикручен, вот он возьми и приземлился на принудительный вентилятор, в итоге минус акб,минус пропеллер и радиатор

Тта правильно и стартер желательно прихватить на один винтик, для полной свадьбы.

Поділитися повідомленням

Я завжди роблю зауваження клієнтам без кріплень акб. В багатьох навіть підкладки немає і звісно тріщина і електроліт тече. А ціна питання то закріпити смішна.

Поділитися повідомленням

Тта както уже и неохота о шатунах говорить.(Понавыдумуют ото по две гайки,там таки да достаточно по одной гайке на шатун).

Поділитися повідомленням

Тта както уже и неохота о шатунах говорить.(Понавыдумуют ото по две гайки,там таки да достаточно по одной гайке на шатун).

А коліно на крайні бугеля і впєрьод))

Поділитися повідомленням

я свой закрепил крепухой акб от ланоса ,дёшево просто и надёжно

Поділитися повідомленням

крепуха от ланоса брал за 45грн в магазе ,только пришлось отверстия просверлить в рамке просунуть крючки и всё норм держит

Поділитися повідомленням

надо делать хорошо

І переробляти на ще краще.

всё верно жигу надо много доробатывать

Поділитися повідомленням

всё верно жигу надо много доробатывать

Мені подобається, коли акумулятор прикритий щитком і його ніщо не гріє і бризками не заливає. Тому хочу зробити короб, в якому акумулятору буде уютно - не холодно, не гаряче і захищено. І щоб тримало, як має бути. Вже майже придумав - чекаю тепла, щоб втілити.

на большенстве ино ,акб в ящиках под капотом

Поділитися повідомленням

на большенстве ино ,акб в ящиках под капотом

Я в Міні роздивився - акумулятор закріплений в коробці, яка амортизована відносно кузова. Якось напружує тільки те, що акумулятор охолоджується повітрям, яке поступає в салон - отвір до фільтра салону знаходиться за акумулятором. Добре, що трубка з акумулятора іде кудись вниз.

подсмотреть можно у ,вага ,у мазда 3 ищё денибуть ,у смарта он вообще стоит под нагами у пасажира и прикрыт ковриком

Поділитися повідомленням

Мені подобається, коли акумулятор прикритий щитком і його ніщо не гріє і бризками не заливає. Тому хочу зробити короб, в якому акумулятору буде уютно - не холодно, не гаряче і захищено. І щоб тримало, як має бути. Вже майже придумав - чекаю тепла, щоб втілити.

На базі автозвуку можна купити чохол від фірми STP для акумулятору. Взимку не даватиме промерзати так сильно.

https://avtozvuk.ua/stp-heatbattery/p143462?ms=stp

Поділитися повідомленням

На базі автозвуку можна купити чохол від фірми STP для акумулятору. Взимку не даватиме промерзати так сильно.

https://avtozvuk.ua/stp-heatbattery/p143462?ms=stp

кстате да ,видел такие

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз