All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2021 Смысл того,что искра бьет сразу в двух цилиндрах ? Такой принцип работы сдвоенной катушки. Та искра, которая не участвует в воспламенении называется холостой и ни на что не влияет. Она ничего не дожигает и тд. Весь смысл установки такой системы в том, дабы избавится от разносчика в трамблере тем самым исключить это промежуточное звено. Я езжу с такой катушкой уже 5 лет и все работает прекрасно. В том числе и на газу. 2 Hapadoctb та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2021 А разве может парить мозг ДПКВ,некоторые балакають что этот датчик или работает или вовсе не раработает ?Та викобелюється той датчик. Спочатку (з першим датчиком) я не міг зрозуміти - що діється. Їду по трасі біля 130, даю газу до повного, а починає стріляти і в карб, і в глушник, але машина розганяється. Так було якийсь час, поки я міняв колектора і ставив лямбду, щоб побачити якість суміші. Потім той датчик цілком здох і не запускався двигун. Купив новий - все стало нормально, але не на довго. Ще відразу після придбання, я помітив, що опір датчика в кілька раз перевищує нормальний. Але він працював і я заспокоївся. А тепер і з цим датчиком почалися провали і стрільба - тому купив ще один - виробництва "Аврора". Побачу як він, коли поставлю. Опір нормальний - 680 ом.Цікаво, що здохший датчик також має нормальний опір - 710 ом. Датчики нормально працюють холодними, а при нагріві відмовляють. Питав сусідів по гаражу - кажуть, що і у них той датчик часто здихає влітку. Хлопець, який ремонтує двигуни, показав мені цілу коробку з датчиками, які він зняв цього літа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2021 Поміняв ДПКВ - все заводиться і їде. Нормально так їде - я аж забув уже, як воно з МПСЗ валить. Але дротик, намотаний на свічний дріт, таки замалий імпульс дає - часто газовий клапан клацає. Але короткочасно - мотор не встигає заглохнути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2021 Сьогодні збіговисько Міні - 33 машини приїхали до Львова з Києва і Одеси. А моє зараз в Києві. Нічого - я на жигулику між них затесався - біля дерева зліва став. Перед загальною зустріччю і після завершення - пробіг вулицями Львова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2021 Тепер мій жигулик також має відношення до Клубу Міні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Їду я вчора, нікого не зачіпаю і раптом помічаю, що почала рости температура. Зупинився, дивлюся - тече з під двигуна. Ну що робити - розвернувся і поїхав у свій ремонтний гараж. Не дивився що там, бо вже вечоріло і було ліньки. Оказується, що у нас ввечері не можна пенсіонерам їздити у міському транспорті. Вся різниця між пенсіонером і повноправним громадянином полягає у 10 гривнях. Просто заплатив і поїхав. А тепер нова проблема - я не вакцинований і мені не можна заходити на автобазар, чи автомагазин. А треба десь придбати антифриз і, можливо, помпу, чи патрубки. Якось прийдеться ще й це обійти. Але спочатку поїду дивитися - що там таке сталося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 По моему все правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Я спокійно ходив по базарах і автомагазинах,ніхто не питав про вакцину, позавчора був на базарі,віддав назад ремені безпеки,купив саблю бампера, сьогодні був де хочеш, ніяких проблем, нехай собі в мізки вакцину вводять, ушльопкі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Без проблем на базарі - повно людей і всі без масок. Ніяких провіряючих. Я опасався, бо день до того був у Метро і вже на виході, після кас, влітає орава поліцаїв та вояків з автоматами та відразу до якогось молодого хлопа, який разом зі мною вже виходив. Притиснули його до стіни і щось там розбиралися. Я не дуже роглядався - відразу бочком у двері і до машини. Купив сьогодні помпу Фенікс за 350грн. і 1,5 літрову банку німецького концентрату антифризу за 230грн. Виявилося, що помпа бракована - є тріщина в корпусі, через яку текло. Виглядало так, ніби з під гайки кріплення. Поміняв прокладку - далі тече. Роздивився - ледь помітна тріщинка. Обіцяли завтра поміняти. Ну і ще банку концентрату прийдеться взяти - трохи витекло і порозливав, коли зливав. От такі пригоди перед повним Місяцем і затемненням - не дуже хороший знак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Обіцяли завтра поміняти. Ну і ще банку концентрату прийдеться взяти - трохи витекло і порозливав, коли зливав.Так і зробив - поміняв помпу на нову і докупив 1,5л концентрату Делфі.Все вже на машині - в салоні тепленько і мотор шептає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 вчера пошел и увалил pfizer первую дозу, радио пока не ловит, жив/здоров 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 вчера пошел и увалил Вітаю! А як це стосується мене, чи моїх машинок? А я вчора чистив судини - увалив сотку горілочки під гарну закусь і також прекрасно почуваюся. Навіть проспав мало не до 10 години. БУДЬМО!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 А як це стосується мене, чи моїх машинок? а я откуда знаю? вообще думал шо открыл "кточтоделает?" БУДЬМО!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 @Солекс Делортович,зря((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2021 Щойно поміняв масло двигуна на СТО. Проїхало 12 з лишком тисяч км. Трошки чорняве, але не критично. Промили двигун промивкою і налили BMW 5W30 LL01 по 400грн./літр. Все разом витягнуло 3680грн. Недавно замінена подушка двигуна підтирає, коли рушаєш - треба шайбу підкласти і на кілька мм підняти двигун. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2021 ... по 400грн./літр. Все разом витягнуло 3680грн.... Це у жигулі? І шо воно стало схоже на гелікоптер чи ще тре доливати ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2021 Це у жигулі? Ні. З Жигулем я сам все роблю - не довіряю нікому. І ціна масла не набагато менша - беру напівсинтетику ХАДО. Це з Міні я їжджу по СТО, щоб паралельно із заміною масла, ще всяке порозпитувати і роздивитися. А по ціні мала різниця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2021 Зробив фігурну дистанційну проставку між подушкою двигуна Міні та важелем підвіски двигуна. Що стара, що нова подушки просідали і той важіль торкався корпуса подушки і передавалася вібрація двигуна на кузов. Тепер вже не трясе машину при розгоні. Від похолодання тиск в скатах падає і система контролю задовбує своїми алярмами. Тиск просідає з 2,2 атм до 1,5 і повідомляє про спущене одне колесо, а далі - про всі спущені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2021 Нова проблемка - тріщина - помітив три тонесенькі струйки з розширювального бачка для антифрізу - прийдеться запаяти навколо штуцера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2021 А не проще новый купить? Когдато паял на своей 21214, так оно не паяется совсем.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2021 Когдато паял на своей 21214, так оно не паяется совсем....У мене на жигулю зараз стоїть перепаяний бачок із якогось "зубила" - помістив його між акумулятором і бризговиком.А новий - непогано, але ціни на запцацки до Міні просто скажені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2021 але ціни на запцацки до Міні просто скажені. Так это на мини? Я думал на жигуль... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2021 @golden88, Міні відзначилося сьогодні. Я ще ніколи не бачив таких тоненьких струйок - прямо, як комар сцить. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2021 Доукомплектувався - надоїло до сусіда бігати. Все разом винесло 1100грн. То якийсь Топтул Тайванський з Епіцентру. Чомусь та сама фігня в неті і на базарах значно дорожча. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2021 Я завжди купую окремо що треба,в наборах багато зайвого чим не користуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах