Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

Смысл того,что искра бьет сразу в двух цилиндрах ?

Такой принцип работы сдвоенной катушки. Та искра, которая не участвует в воспламенении называется холостой и ни на что не влияет. Она ничего не дожигает и тд.

Весь смысл установки такой системы в том, дабы избавится от разносчика в трамблере тем самым исключить это промежуточное звено.

Я езжу с такой катушкой уже 5 лет и все работает прекрасно. В том числе и на газу.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А разве может парить мозг ДПКВ,некоторые балакають что этот датчик или работает или вовсе не раработает ?
Та викобелюється той датчик. Спочатку (з першим датчиком) я не міг зрозуміти - що діється. Їду по трасі біля 130, даю газу до повного, а починає стріляти і в карб, і в глушник, але машина розганяється. Так було якийсь час, поки я міняв колектора і ставив лямбду, щоб побачити якість суміші. Потім той датчик цілком здох і не запускався двигун. Купив новий - все стало нормально, але не на довго. Ще відразу після придбання, я помітив, що опір датчика в кілька раз перевищує нормальний. Але він працював і я заспокоївся. А тепер і з цим датчиком почалися провали і стрільба - тому купив ще один - виробництва "Аврора". Побачу як він, коли поставлю. Опір нормальний - 680 ом.

Цікаво, що здохший датчик також має нормальний опір - 710 ом. Датчики нормально працюють холодними, а при нагріві відмовляють. Питав сусідів по гаражу - кажуть, що і у них той датчик часто здихає влітку. Хлопець, який ремонтує двигуни, показав мені цілу коробку з датчиками, які він зняв цього літа.

Поділитися повідомленням

Поміняв ДПКВ - все заводиться і їде. Нормально так їде - я аж забув уже, як воно з МПСЗ валить.

Але дротик, намотаний на свічний дріт, таки замалий імпульс дає - часто газовий клапан клацає. Але короткочасно - мотор не встигає заглохнути.

Поділитися повідомленням

Сьогодні збіговисько Міні - 33 машини приїхали до Львова з Києва і Одеси.

А моє  зараз в Києві. Нічого - я на жигулику між них затесався - біля дерева зліва став.  :multi:

photo_2021_10_16_19_10_54_800.jpgi.gif

photo_2021_10_16_19_33_46_800.jpgi.gif

Перед загальною зустріччю і після завершення - пробіг вулицями Львова.

photo_2021_10_17_07_33_17_800.jpgi.gif

Поділитися повідомленням

Їду я вчора, нікого не зачіпаю  :)  і раптом помічаю, що почала рости температура. Зупинився, дивлюся - тече з під двигуна. Ну що робити - розвернувся і поїхав у свій ремонтний гараж. Не дивився що там, бо вже вечоріло і було ліньки.

Оказується, що у нас ввечері не можна пенсіонерам їздити у міському транспорті. Вся різниця між пенсіонером і повноправним громадянином полягає у 10 гривнях. Просто заплатив і поїхав.

А тепер нова проблема - я не вакцинований і мені не можна заходити на автобазар, чи автомагазин. А треба десь придбати антифриз і, можливо, помпу, чи патрубки. Якось прийдеться ще й це обійти. Але спочатку поїду дивитися - що там таке сталося.  :bw:

Поділитися повідомленням

Я спокійно ходив по базарах і автомагазинах,ніхто не питав про вакцину, позавчора був на базарі,віддав назад ремені безпеки,купив саблю бампера, сьогодні був де хочеш, ніяких проблем, нехай собі в мізки вакцину вводять, ушльопкі)

Поділитися повідомленням

Без проблем на базарі - повно людей і всі без масок. Ніяких провіряючих. Я опасався, бо день до того був у Метро і вже на виході, після кас, влітає орава поліцаїв та вояків з автоматами та відразу до якогось молодого хлопа, який разом зі мною вже виходив. Притиснули його до стіни і щось там розбиралися. Я не дуже роглядався - відразу бочком у двері і до машини.

Купив сьогодні помпу Фенікс за 350грн. і 1,5 літрову банку німецького концентрату антифризу за 230грн.

Виявилося, що помпа бракована - є тріщина в корпусі, через яку текло. Виглядало так, ніби з під гайки кріплення. Поміняв прокладку - далі тече.  Роздивився - ледь помітна тріщинка. Обіцяли завтра поміняти. Ну і ще банку концентрату прийдеться взяти - трохи витекло і порозливав, коли зливав.

От такі пригоди перед повним Місяцем і затемненням - не дуже хороший знак.  :bk:

Поділитися повідомленням

Обіцяли завтра поміняти. Ну і ще банку концентрату прийдеться взяти - трохи витекло і порозливав, коли зливав.
Так і зробив - поміняв помпу на нову і докупив 1,5л концентрату Делфі.

Все вже на машині - в салоні тепленько і мотор шептає.  :bp:

Поділитися повідомленням

вчера пошел и увалил pfizer первую дозу, радио пока не ловит, жив/здоров

Поділитися повідомленням

вчера пошел и увалил

Вітаю! А як це стосується мене, чи моїх машинок?

А я вчора чистив судини - увалив сотку горілочки під гарну закусь і також прекрасно почуваюся. Навіть проспав мало не до 10 години.

БУДЬМО!!!

Поділитися повідомленням

А як це стосується мене, чи моїх машинок?
а я откуда знаю? :multi:  :multi:  :multi: вообще думал шо открыл "кточтоделает?"

БУДЬМО!!!
:az:

Поділитися повідомленням

Щойно поміняв масло двигуна на СТО. Проїхало 12 з лишком тисяч км. Трошки чорняве, але не критично. Промили двигун промивкою і налили BMW 5W30 LL01 по 400грн./літр. Все разом витягнуло 3680грн.

Недавно замінена подушка двигуна підтирає, коли рушаєш - треба шайбу підкласти і на кілька мм підняти двигун.

Поділитися повідомленням

... по 400грн./літр. Все разом витягнуло 3680грн....

Це у жигулі?  І шо воно стало схоже на гелікоптер чи ще тре доливати ?  :multi:

Поділитися повідомленням

Це у жигулі? 

Ні. З Жигулем я сам все роблю - не довіряю нікому. І ціна масла не набагато менша - беру напівсинтетику ХАДО. Це з Міні я їжджу по СТО, щоб паралельно із заміною масла, ще всяке порозпитувати і роздивитися. А по ціні мала різниця.

Поділитися повідомленням

Зробив фігурну дистанційну проставку між подушкою двигуна Міні та важелем підвіски двигуна. Що стара, що нова подушки просідали і той важіль торкався корпуса подушки і передавалася вібрація двигуна на кузов. Тепер вже не трясе машину при розгоні.

Від похолодання тиск в скатах падає і система контролю задовбує своїми алярмами. Тиск просідає з 2,2 атм до 1,5 і повідомляє про спущене одне колесо, а далі - про всі спущені.

Поділитися повідомленням

Нова проблемка - тріщина -  помітив три тонесенькі струйки з розширювального бачка для антифрізу - прийдеться запаяти навколо штуцера.

Поділитися повідомленням

А не проще новый купить? Когдато паял на своей 21214, так оно не паяется совсем....

Поділитися повідомленням

Когдато паял на своей 21214, так оно не паяется совсем....
У мене на жигулю зараз стоїть перепаяний бачок із якогось "зубила" - помістив його між акумулятором і бризговиком.

А новий - непогано, але ціни на запцацки до Міні просто скажені.

Поділитися повідомленням

але ціни на запцацки до Міні просто скажені.
Так это на мини? Я думал на жигуль...

Поділитися повідомленням

@golden88, Міні відзначилося сьогодні. Я ще ніколи не бачив таких тоненьких струйок - прямо, як комар сцить.  :multi:

Поділитися повідомленням

Доукомплектувався - надоїло до сусіда бігати.  :bp:

SAM_1148_800.jpg

Все разом винесло 1100грн. То якийсь Топтул Тайванський з Епіцентру.

Чомусь та сама фігня в неті і на базарах значно дорожча.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз