Тарас Горох 0 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Подскажите! Короче со светом никогда проблем не было, потом как то еду, включаю дворники, пропадает ближний свет, дальний тоже не работает. Когда тянешь рычаг на себя, дальний есть. Поменял "гитару " , всё работало но недолго, и так, 2новые гитары, 1 старая, проблема та же( ваз 21011, когда на гитаре ловишь какое то положение, свет есть, но не на том положении что нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Реле на свет есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас Горох 0 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Нету Реле на свет есть? нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 2новые гитары, 1 старая, проблема та же Буває. Коли знайдеш якісний перемикач - постав релюшки - не буде грітися і плавитися та "гітара". Спробуй розібрати - може вдасться з трьох одну робочу зробити. Може десь проводка підкорочує, чи якісь потужніші лампи поставив - від такого також контакти можуть грітися. p/s Займаєшся водою? Я також колись у цій галузі провадив бізнес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Нету Реле на свет есть?нету Ну вот и причина, контакты выгорают, их коробит и гитара перестает работать. Попробуй найти еще старую 01,но лучше разгрузи релюхами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 реле маст хев в любом случае. правда когда я интегрировал реле, то понял что рационально удобно его ставить за приборной панелью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 а я когда новую гитару покупал там изначально дальний глючил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас Горох 0 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 2новые гитары, 1 старая, проблема та жеБуває. Коли знайдеш якісний перемикач - постав релюшки - не буде грітися і плавитися та "гітара".Спробуй розібрати - може вдасться з трьох одну робочу зробити. Може десь проводка підкорочує, чи якісь потужніші лампи поставив - від такого також контакти можуть грітися. p/s Займаєшся водою? Я також колись у цій галузі провадив бізнес. якою водою ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 2новые гитары, 1 старая, проблема та жеБуває. Коли знайдеш якісний перемикач - постав релюшки - не буде грітися і плавитися та "гітара".Спробуй розібрати - може вдасться з трьох одну робочу зробити. Може десь проводка підкорочує, чи якісь потужніші лампи поставив - від такого також контакти можуть грітися. p/s Займаєшся водою? Я також колись у цій галузі провадив бізнес. якою водою ? Не обращай внимание то местный дурачек 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 якою водою ?У мене притягнуло тебе, як ФОПа, який добуває, очищає і поставляє воду. https://youcontrol.com.ua/catalog/fop_details/16426368/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах