optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Так я насчитал 8 лопастей. Почем он? Так это Лузар , за 350 отдам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Забирайте за 200 Смотри личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 @optimus prime, а чего лузар продаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 @optimus prime, а чего лузар продаешь? Потому что" крепко сел на мель"( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Какой диаметр у лузара? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Какой диаметр у лузара? стоковый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Да я не в курсе какой он стоковый. Мне на подбор хоть и радиатор ваз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2020 Да я не в курсе какой он стоковый. Мне на подбор хоть и радиатор вазЗавтра замеряю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 если никто не заберет, я бы лузар забрал. он в норме? пробег не большой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 Да я не в курсе какой он стоковый. Мне на подбор хоть и радиатор ваз Ланос -32 см Жигуль-26 см если никто не заберет, я бы лузар забрал. он в норме? пробег не большой? Ну он стоял перед радиатором на ниве пока вентиля 21213 не купили, ну сколько он, ну от силы пять часов отработал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 Да я не в курсе какой он стоковый. Мне на подбор хоть и радиатор ваз Ланос -32 см Жигуль-26 см если никто не заберет, я бы лузар забрал. он в норме? пробег не большой? Ну он стоял перед радиатором на ниве пока вентиля 21213 не купили, ну сколько он, ну от силы пять часов отработал тихо работал? Готов забрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 тихо работал? Готов забрать. попробую видео снять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 Спасибо, жду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 https://youtu.be/jeCHTeSg144 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 червня 2020 Куда деньги переводить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2020 --------- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2020 ------------- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2020 ----------- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2020 ------- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2021 ------- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2021 @optimus prime,Интересно, чего это нас с тобой *забанили * вместе, а сегодня ты уже торгуешь. Я тоже хочу шось продать. Можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2021 @Vas82, У меня несколько вопросов: 1.Вы кто такой? 2.Откуда вы взяли что меня забанили? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 ------------ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 Контактных телефонов шоб к тебе достучацца нету,хотел отправить в личку/выбивает шось там у тебя тоже нелады. В общим предложу за к-т новых тормозных колодок 2103 - 100 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2021 @Сергей72,Номер я специально не даю,чтобы хейторы не тревожили. Давай адрес я тебе наложкой за сотыгу отправлю Можеш писать сюда https://www.olx.ua/d/obyavlenie/steklo-opusknoe-peredney-dveri-vaz-21213-IDNmFWh.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах