Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2010 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 березня 2010 Ближайший 6 июня стартует ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2010 Да. Шестого июня. Что думаете по этому поводу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 березня 2010 Лично я думаю - взнос не большой , можно было бы заявится ! Но ! Соберём ли состав !? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я думаю соберем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 И я думаю соберем. Кто еще так думает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 я тоже не против поучаствовать в "летнем". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 Опять Харьковский массив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах