Перейти до публікації
Ghost in shell

Принудиловка К Вакцинации: Самодурство Или Заставляют?

Рекомендовані повідомлення

Щойно долетіла інфа - у якомусь відділенні поліції вийшов наказ начхальника, щоб не пускати невакцинованих на роботу і тепер парадокс - невакциновані мають самі себе не пускати.  :bm:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Захотілося заморочитися з тестами - все таки вісім місяців минуло з часу зараження ковідом. Всі тести пройшли - ПЛР показав мінус - нема вірусу. Швидкий антиген тест також не виявив вірусу. А ще тести на антитіла - якісь дуже хитрі назви тих іноземних хімікатів, але цікаві результати. Один каже, що якщо більше 50 якихось там одиниць - вже добре, а нарахували 753 тих одиниць. Інший стверджує, що хорошо, якщо більше 7, а знайшли аж 107. Це не просто дуже гарний захист, а і те,що вакцинація може так збудити імунітет, що аж почнеться автоімунна реакція з дуже небезпечними наслідками.

Свідомі лікарі з доказової медицини кажуть, що такі високі значення бувають, якщо людина потрапляла в інфіковане середовище.

Поділитися повідомленням

Цікаві дані. - 

https://theexpose.uk/2021/11/03/uk-has-fallen-85-percent-covid-deaths-vaccinated-child-deaths-83-percent-higher/?fbclid=IwAR2jvte2mNDlPY_SueKc3xiLFhvtIruNo5CoGEo_ZqpOOq2uFVaVf9j1YhQ

THE UK HAS FALLEN – 85% of Covid-19 deaths are among the Vaccinated, Child deaths have risen by 83% since they were offered the jab, the Covid-19 Vaccines have negative effectiveness as low as -132%

Тут є переклад.

https://www.kavkazcenter.com/russ/content/2021/11/12/120297/The-Expose-smertnost-sredi-polnostyu-vaktsinirovannykh-ot-Covid-19-rastet-katastroficheskimi-tempami.shtml?fbclid=IwAR2GV0YU17inqbsJRDDsHbeb1W5T2HV0r8O4qdktWMCbbG4Ia4qaKZ8vQRk

Смертность среди полностью вакцинированных от Covid-19 растет катастрофическими темпами

Поділитися повідомленням

ну история рассудит как говорится, естественный отбор и все такое.

я бы больше переживал за то что угля и газа нет на электростанциях, а когда я был в школе в учебниках написано было что у нас избыток производства энергии и мы ее экспортируем

Поділитися повідомленням

угля и газа нет на электростанциях
Найбільша проблема на Луганській ТЕС - туди колія проходить через лугандонію і нема як підвезти.

Під Львовом є дві великі електростанції - належать Ахметову. А поблизу них є шахти з вугіллям. Шахти зупинили і вугілля Ахметов тягне зі сходу. Це про економну економіку.

А стосовно газу - Путін зменшив прокачку і газ піднімають зі сховищ і дують на захід.

Поділитися повідомленням

я сделал прививку
Я влітку, коли пальця болгаркою пиляв, зробив вакцинацію від правця + дифтерія - нічого ніде не відмітили. Спеціально ходив за випискою (сімейна сказала) - написали, що пришили пальця і зробили щеплення. Та ще й приписали, що лежав у стаціонарі три дні, хоча відразу поїхав додому. До цього часу нема відмітки ні в моїй електронній карточці, ні в кабінеті Хелсі.

Зате в Хелсі понаприписували всякі мої візити, на яких я не був. От зелені лоботряси!  :evil:

Поділитися повідомленням

угля и газа нет на электростанциях

Найбільша проблема на Луганській ТЕС - туди колія проходить через лугандонію і нема як підвезти.

Під Львовом є дві великі електростанції - належать Ахметову. А поблизу них є шахти з вугіллям. Шахти зупинили і вугілля Ахметов тягне зі сходу. Це про економну економіку.

А стосовно газу - Путін зменшив прокачку і газ піднімають зі сховищ і дують на захід.

Наибольшая проблема - в головах !

Поділитися повідомленням

А я сделал прививку от гриппа!)))

IMG_20211112_092149_800.jpgi.gif

А Я учора нажэрся,хотел подлампичить выхлопную,но беленькая всеже переборола,короче с товарищем вчера на гараже напылыся.Сьодня открыл холодильник а там бутылка пива,у меня наверно даже и кадык не сработал как у курки.

Поділитися повідомленням

Наибольшая проблема - в головах !

Тобі видніше - що там в твоїй голові.  :bk:

Т.е. пролбема всех наших ТЭЦ в дороге по луганской области? Или как ты ее обозвал - лугандония?

Кстати почему ты так написал? Ты все-таки болен, на голову.

Поділитися повідомленням

Кстати почему ты так написал?
Бо так зазвичай називають ті огризки від нашого Донбасу, які вдалося відкусити біснующимся "братам". Самі Луганщина і Донеччина залишилися в Україні.

А стосовно Луганської ТЕС - її проблема в тому, що під'їзд до неї можливий тільки через непідконтрольні території.

Тепер стосовно самої ТЕМИ. Переглянув дані про госпіталізованих у "загниваючій Європі" - майже всі - вакциновані. Просто тому, що невакцинованих залишився мізер. Але лікарні переповнені - тепер вже вакцинованими. Щось тут таке несподіване - вже невакциновані закінчуються, а треш не спадає...

Поділитися повідомленням

Вакцинуйтесь і робіть фото ампул, Пфайзер не дав мені тих відчутів про які мені розповідали в Україні, може просто махерят з вакциною? Взагалі ні чого не відбулось...

Поділитися повідомленням

Кстати почему ты так написал?

Бо так зазвичай називають ті огризки від нашого Донбасу, які вдалося відкусити біснующимся "братам". Самі Луганщина і Донеччина залишилися в Україні.

А стосовно Луганської ТЕС - її проблема в тому, що під'їзд до неї можливий тільки через непідконтрольні території.

То у тебя в голове Луганск и Донецк так  называют. 

А по поводу ТЭЦ - так звиздец же на всех ТЭЦ, а не на одной. Проблема колосальная в управлении и снабжении, что толку валить на каукую-то ветку ж/д в Луганской области ? 

Поділитися повідомленням

так звиздец же на всех ТЭЦ, а не на одной.

Я ж про це і писав, а ти тільки на свою лугандонію реагуєш.  :bm:

Під Львовом є дві великі електростанції - належать Ахметову. А поблизу них є шахти з вугіллям. Шахти зупинили і вугілля Ахметов тягне зі сходу.

Вакцинуйтесь і робіть фото ампул,
Мене на правець і дифтерію вакцинували з півлітрової пляшки, яку не показували - на столі тим часом палець пришивали.

Поділитися повідомленням

Ну что, у кого там денег нет? Есть 1 способ :multi:

Президент Владимир Зеленский заявил, что каждый, кто получит две прививки, получит от государства тысячу гривен.

Источник: Зеленский в видео-обращении

Прямая речь Зеленского: "Каждый, кто получил две прививки, сможет получить одну тысячу гривен. Быстро и удобно, то есть через приложение "Действие".

Поділитися повідомленням

Президент Владимир Зеленский заявил, что каждый, кто получит две прививки, получит от государства тысячу гривен.

Прямая речь Зеленского: "Каждый, кто получил две прививки, сможет получить одну тысячу гривен. Быстро и удобно, то есть через приложение "Действие".

В русском переводе новость еще менее понятна чем в оригинале :)

Поділитися повідомленням

вот теперь делайте выводы.... неужели вы наивно думаете что государство реально беспокоиться что аж готово платить каждому лишь бы уколоть

С какой радости вдруг такая забота, всегда чмырили людей а теперь забеспокоились

Поділитися повідомленням

Лично я бы если бы был на их месте сделал более хитро - объявил бы дефицит вакцин,а те что имеются в наличии не бесплатно, сработал бы обратный эффект, целые стадА бы попёрлись на укол

Поділитися повідомленням

вот теперь делайте выводы....

Ляпнути - ляпнули голосно, а грошей нема.  :bk:

Все, як завжди - "Обіцяв пан - кожух дам - а дурневі радість."  :multi:

Як реклама - купи сертифікат і отримай 1000 кешбеку.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз