nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 Так как тема пропала создам новую. Нужна передняя ступица,ровная,с целыми резьбами,с подшипником или без (всё равно свой буду ставить). Моя ступица новодел,у неё небольшая"восьмерка",на ровной трассе раздражает потряхивание. 1 KeganEr відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 Ну ти нетерплячий. Казав же ж, що подарую. Вже лежить на столі передімною.Хотів показати фото, але хостинг із-за війни не працює. Навіть не знав, що Piccy.info - це москальське чудо. Якщо придумаєш як (фасібук, скайп) - викладу фото. Хочеш, щоб вислав - давай реквізити. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 где то есть... а как отправить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 @VETERAN, навіщо фото,що там дивитися))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 @VETALZZZ, спасибо,та я думаю от Ветерана быстрее доедет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 що там дивитися)))Різьби і загальний стан... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах