Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 5 березня 2024 После покраски кузова оставил новый. Потом по наивности засиликонил, ибо очень уж подтекало. После этого в углах уплотнитель пошел "гармошкой". На старом уплотнителе таких проблем не было... Было залито силиконом, стояло сухое.Купил дубовую б/у шку, буду менять. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavel5 0 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2024 После покраски кузова оставил новый. Потом по наивности засиликонил, ибо очень уж подтекало. После этого в углах уплотнитель пошел "гармошкой". На старом уплотнителе таких проблем не было... Было залито силиконом, стояло сухое. Купил дубовую б/у шку, буду менять. я теж так зробив і потім пожалкував Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2024 я теж так зробив і потім пожалкував А какой выбор? Я заменил уплотнитель, засиликонил. Не вздулось. Подтекает только с одной стороны, буду переделывать уплотнение силиконом.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2024 Когда менял лобовуху, ничего не силиконил и не течет нигде. Может дренажные отверстия забиты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2024 ничего не силиконилЯ попшикав силіконом з балончика - тим слизьким - скло само заскочило в рамку кузова, як тільки шнурок витягнув.Тепер не рипить, хоча стійки давно потріскали і хитаються на ямах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2024 @VETERAN,мабуть треба було попшикати, Дивився відос у ютюбе, там вроді так ставили. В мене низ ваще не хотів становитися. Право, ліво заскакує, а низ ні. Тоді я проклав по низу ще один шнур і коли боки і верх стали витягав його і загоняв низ. Дуже страшно було, бо бачив який головняк знимати скло.)) Але вішло нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2024 В мене низ ваще не хотів становитися.Я починаю знизу - він першим стає на місце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах