eks3m 79 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2025 Доброго дня!Настав час повернутись на рідний 2101 форум...Давно мене тут не було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2025 Доброго дня! Настав час повернутись на рідний 2101 форум... Давно мене тут не було. Вітаємо з поверненням. Але важкі часи, тут майже нікого нема ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2025 Та іноді заходять люди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2025 Але важкі часи, тут майже нікого немаЩо поробиш... Хтось воює. Хтось перекинувся на бік своїх "братів". А дехто вже по той бік трави. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2025 Привіт бродягам ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2025 Привіт бродягам ))) Так всіх з різдвяно-новорічними святами. Всім здоров'я, та скорішого закінчення війни. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах