Gmek 6 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Valdos, и выкрасить ее в бежевый цвет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Valdos, и выкрасить ее в бежевый цвет Ну это уже по твоей части Я вчера видел в Будмене,кажется красная двойка была. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 можем подарить хорошего масла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 можем подарить хорошего масла. Надо решать скорее! Давайте скинемся и купит тот кто поедет на Лоск. Масло,хороший вариант,всегда пригодиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 я думаю варик с "двоечкой самый нормальный... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Так что...кто съездит и купит? В слоне на клочках вроде было!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 еп твою мать... а кроме слона на клочках шо нигде нету?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 еп твою мать... а кроме слона на клочках шо нигде нету?? ***,поедь купи,где есть! Я просто назвал место,где я знаю,вот и все! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Народ, не ругайтесь , думаю, что в любом газетном киоске или у газетчиков в переходах метро можно найти "Автолегенды СССР". Видел на прошлой неделе в переходе на Пушкинской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
demetradze 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 7 сентября Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 demetradze, а у меня 3-го практически в один день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 и так рябятушки у нас в етом месяце 2 днюшки и отличились в етот раз Gmek 03.09.1984 Valvalych06.09.1973 и так же новичек demetradze у которого 7 сентября(ждем в гости для знакомства, на встречу!!!!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 елки-палки... опять пить!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 Лить!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 оГа... а кому-то по стадиону бегать...))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
demetradze 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 (змінено) Gmek, Ну да Змінено 2 вересня 2010 користувачем demetradze Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 оу народ какую водку вам брать ?? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 оу народ какую водку вам брать ?? )))) Вкусную! Честно говоря как-то названия в голову не лезут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 VAZ1102, У тебя днюха??? когда??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 VAZ1102, У тебя днюха??? когда??? ага была 12-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sav 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 поздравляю с прошедшим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 поздравляю с прошедшим пасибки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 21/04 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 VAZ1102, С прошедшим, всего наилучшего! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 VAZ1102, С днюхой! крепкого здоровья и всего наилучшего! Так это опять лить что ли? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах