Nimax 4 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 Тоже нужная темка. З.Ы. Фа фа MuMik на чигрина в раене 1-й слободской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 З.Ы. Фа фа MuMik на чигрина в раене 1-й слободской раза три за день пролетал там - тебя не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 многократное фа-фа MuMik на Б.морской с М.Морской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 Anatoliy_Nik, и тебе фа-фа там же и еще раз на даля и чкалова, там где я кульбитик исполнил - я када очень тороплюсь я всегда так езжу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex80 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Андрей фа-фа тебе сегодня на Скороходова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Николай-Рыбак, ФА-ФА сегодня прямо возле работы Анатолия. Твои белые диски меня слепили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Николай-Рыбак, ФА-ФА сегодня прямо возле работы Анатолия.Твои белые диски меня слепили чего не остановился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 чего не остановился? Я ехал не сам и безумно опаздывал, а Николай не знаю... Видимо тоже на работу летел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Я ехал не сам и безумно опаздывал, а Николай не знаю... Видимо тоже на работу летел не-а, Николай ко мне как раз заехал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 29 травня 2010 Что-то мы Вас, Михаил, и не заметили и фа-фа вашего тоже не слышали! Наверное как диверсант подкрадывались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIRus 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 ФА-Фа Nimax На углу потемкинской и пушкинской, стоял возле твоей машинки минут 20 ждал может выйдешь, но увы((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 (змінено) VIRus привет, нужно было на стекле написать фа-фа, пыли немерянно. фа-фа Anatoliy_Nik напротив 31 школы. фа-фа Mumik чкалова/садовая Змінено 18 серпня 2010 користувачем Nimax Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIRus 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Вследущий раз напишу)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Nimax,Фа-Фа Макс на Чкалова ты во двор сворачивал, то ли за сахаром,то ли за крупой какой-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Миша, а ты почему не написал Максу на стекле чего-нибудь?))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Мы двигались перпендикулярно друг другу в сторону удаления, а в таком случае, как известно, не с руки.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Тю так это был ты Миша ? Я краем глаза увидел клубную машину, и подумал что это Толя. А эт оказываеться ты был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Миша, так надо было хоть кинуть чем-то...извините, я шучу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Я кину, чем нибуть. У меня в машине как раз для таких целей аргумент есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Я ж в шутку, а вообще у меня тоже такой аргумент имеется! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 а у меня молоток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Миша, у нас аргументы длиннее! Хотя если кидать, то тут наверное ты выиграешь... И не надо сразу пошлые мысли вслух выражать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 фа-фа Эдику седня, на космосе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Nimax, а я тебя че-то не увидел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 я так и понял, раз ты не отреагировал на сигнал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах