feb73 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Мне жена мозги чуть запарила-стань там сверни туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 feb73, Эдик, этого нельзя допускать ни в коем случае , как я уже писал выше (пост №21) у меня в машине есть молоток и поэтому хотя бы в машине мне жена не парит голову Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 у меня в машине есть молоток и поэтому хотя бы в машине мне жена не парит голову я плакал с этой фразы. Миша так к тебе опасно в машину садится ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 я плакал с этой фразы. Миша так к тебе опасно в машину садится ? Макс, а ты что жена?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 А кто знает что у Миши на уме, а вдруг как психанет.))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 НЕТ!!!! я не психану!!! гланое не парить мосг!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 Миша ты на колосе нам фа-фа делал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 Ваня, А то!!! нада мне на машину наклейку клубную))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Ваня, А то!!! нада мне на машину наклейку клубную))))) Принято, понято. В суботу 10-го будет, только у меня монтажки нифига не осталось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 монтажка будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Санёк бика вечером возле центрального рынка))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 О точно!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 Фа-фа кайману на зоопарке на перекрёстке, сегодня утром, по наклейке узнал!? Ты ж меня не видел!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Фа-фа вчера Свену на Чкалова и 9-й слободской,когда его ДПС наклоняло)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Фа-фа вчера Свену на Чкалова и 9-й слободской,когда его ДПС наклоняло)) :multi: Лучше бы остановился и помог от гаишников отбрехаться.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Anatoliy_Nik,а там не отбрешишся)) там либо знак СТОП либо зебра)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 MuMik, мне Суфикс разжевал ту ситуацию. Блин, там реально Свена менты подразвели. Ну после драки кулаками не машут, да и не будет тему засирать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Anatoliy_Nik,а пусть наклейку какого-нибудь клуба наклеит на машину и посылает всех в ( | ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Anatoliy_Nik,а пусть наклейку какого-нибудь клуба наклеит на машину и посылает всех в ( | ) а лучше сразу три или четыре: 2101.org.ua, тавроклуб, дорожный контроль ну и может я ему с мерсоклуба подгоню.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 а лучше сразу три или четыре: 2101.org.ua, тавроклуб, дорожный контроль ну и может я ему с мерсоклуба подгоню.... Ну ладно 2101.org.ua много от ВАЗа стоить, Таврияклуб ладно, дорожный контроль можно если с пи0000ми ругится и розводить их. Но мерсоклуб непонятно, Может ты ему диски от мерса подарил AMG НА 17" ?:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Фа-фа Кайману и Жеке. Блин, не гоняйте по дворам! Там ходят дети и пожилые люди. У них не такая реакция, чтобы успеть отскочить. Так что не дёргайте судьбу за яйца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Блин, не гоняйте по дворам! А они на дорогу нормальную очкуют выехать, вот по дворам понты и околачивают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Би-би на клаксоне, красная копа, с наклейкой на лобовом на верху с правой стороны. В 15:40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 это Санек по-моему... или Макс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Это не я... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах